Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Salzburg: 0 - Liverpool: 2 | MAÇ SONUCU - Futbol Haberleri

        UEFA Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu Liverpool, E Grubu'ndaki 6. maçında Red Bull Salzburg'a konuk oldu.

        İlk yarısı golsüz sona eren mücadelede gol perdesi 57. dakikada açıldı.

        Liverpool'da Naby Keita skoru 1-0'a getiren golü atarken Liverpool, saniyeler sonra ikinci golü de buldu. 58. dakikadaSalah, farkı 2'ye çıkardı.

        Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Liverpool sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrıldı.

        Bu galibiyetle puanını 13'e yükselten Liverpool, grubunu lider tamamladı. 7 puanda kalan Salzburg, UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak. Gruptaki diğer mücadelede ise Napoli, Genk'i 4-0'lik skorla yendi.

        BURAYA NASIL GELMİŞLERDİ?

        Son şampiyon Liverpool, bu sezon Devler Ligi'ne kötü başladı. Klopp ve öğrencileri, Napoli'ye 2-0 yenildikten sonra ise Salzburg'u 3-1, Genk'i 4-1 mağlup ederek yara sardı. 4. maçında Genk'i evinde 2-1'le geçen Kırmızılar, geçen mücadelede ise Napoli ile 1-1 berabere kaldı.

        Bu sezonun sürpriz ekiplerinden Salzburg, Haaland önderliğinde Devler Ligi'nde ses getirmeyi başardı. Avusturya temsilcisi Genk'i 6-2 mağlup ederken Liverpool deplasmanında da 4-0 geriye düşmesine rağmen skoru 4-3'e getirmeyi başarmış ancak sahadan puansız ayrılmıştı. Napoli'ye 3-2 kaybeden Salzburg, 4. maçta İtalyan temsilcisiyle 1-1 berabere kaldı. Salzburg geçen mücadelede Genk'i deplasmanda 4-1'le geçti.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ