Samsun'da 2 bin 120 makaron ele geçirildi
Samsun’un Terme ilçesinde düzenlenen kaçak tütün operasyonunda 2 bin 120 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi, 1 şüpheli yakalandı.
Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince kaçakçılıkla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar aralıksız sürüyor. Bu kapsamda Terme ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 2 bin 120 adet doldurulmuş makaron ele geçirildi.
Olayla ilgili 1 şüpheli yakalanarak hakkında adli işlem başlatıldı.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.