Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Samsun’un Vezirköprü ilçesinde engelli bireylere ve ailelerine destek olmak amacıyla Vezirköprü Engelli ve Ailelerini Destekleme Derneği kuruldu.

        Semra Ersoy başkanlığındaki derneğin ilk toplantısı Çamlık Parkı'nda yapıldı.

        Ersoy, toplantıda derneğin kuruluş amacı ve yürüteceği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

        Vezirköprü’de yaklaşık 2 bin engelli birey bulunduğunu belirten Ersoy, "Vezirköprü’de engelli bireylere destek olacak bir dernek olmadığı için bu derneği kurduk. Vezirköprü’ye hayırlı olsun. Bütün engelli bireyleri bir çatı altında toplayıp sorunlarını çözmeye çalışacağız." dedi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Samsun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Samsun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler