Schengen vizesi eziyeti kayda geçti
Ankara, Türk vatandaşlarının Schengen vizesi sırasında karşılaştıkları eziyeti kayda geçirmek için harekete geçti. Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi'ne de konuyla ilgili bir rapor sunuldu.
ABONE OLAvrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi'ne de konuyla ilgili sunulan raporda Türk vatandaşlarından gereksiz çok sayıda belge istendiği yönünde itirazlar sunuldu.
Read more!
Ayrıntıları aktaran Habertürk Ankara Haber Müdürü Aykut Türel, vize başvuru sürecinde Türk vatandaşlarının Son 10 yılda hangi ülkelere gittiniz?, Hangi tarihlerde gittiniz? Pasaportunuzun giriş çıkış belgesi, şirket vergi levhası, şirketin sicil kaydı, şirketin ticaret odası kaydı, araba ruhsatı, ev ruhsatı gibi 36'ya yakın farklı belgenin istendiğini belirtti.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ