Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in bitmeyen balayı! - Magazin haberleri
        1

        Seda Sayan, Çağlar Ökten ile 24 Nisan'da nikah masasına oturmuştu. Prag'da düzenlenmesi gereken nikah, ünlü şarkıcının ekibinin yaşadığı vize sorunu nedeniyle Beşiktaş'taki bir otelde gerçekleşmişti.

        2

        Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Çift, düğünlerinden hemen sonra balayı için soluğu Paris'te almıştı. Türkiye'ye dönen Sayan ve Ökten, ardından yine tatil için yurt dışına çıkmıştı.

        3

        AŞK TATİLİ SÜRÜYOR

        İlk olarak Hollanda'ya giden çift, daha sonra rotayı Yunanistan'ın Mikonos Adası'na çevirmişti. İkili, şu sıralar ise Bodrum'da aşk tazeliyor.

        4

        YENİ DURAK İSVİÇRE

        Çift, önceki gün Turgutreis'te görüntülendi. Mikonos tatillerini bitirdikten sonra ayaklarının tozuyla Bodrum'a gelen çiçeği burnunda aşıklar, kısa bir Bodrum tatilinin ardından İsviçre'ye gideceklerini söylediler.

        5

        "EVLENECEK ZAMAN TAM BU ZAMANMIŞ"

        Daha önce 6 evlilik geçiren Ölten ile 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, verdiği bir röportajda, "Çocuğumun babası hariç geri kalan evliliklerimi saymıyorum. Evlenecek zaman tam bu zamanmış. Daha dinginleştim, şimdi yanımda biri olsun isterdim. Benimle 7. kez evlenmek için çabalayanlar var ama bende bir çaba yok." demişti.

        6
        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ