Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 40. son bölüm

        Sen Çal Kapımı 40. son bölümde; Serkan’ın geçirdiği hastalık sonrası yolları ayrılan Eda ve Serkan, yıllar sonra yeniden karşılaşır. Birbirlerine duydukları aşk ilk günkü gibi taze olsa da, yıllar bazı şeyleri değiştirmiştir. Aşk kapılarını çalmaya devam ederken Eda’nın Serkan’dan sakladığı büyük bir sır vardır… Sen Çal Kapımı 41. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sen Çal Kapımı 40. son bölüm hakkında merak edilenler...

        SEN ÇAL KAPIMI 41. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

        Sen Çal Kapımı yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak yayınlanır yayınlanmaz haberimizde yer alacak.

        REKLAM

        SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİNE YENİ OYUNCULAR

        apımını MF Yapım’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu, senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kaleme aldığı ve 9 Haziran Çarşamba itibarıyla 2. sezonuyla izleyiciyle buluşan “Sen Çal Kapımı” dizisinin oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldu.

        Oyuncu kadrosunda; Kerem Bürsin ve Hande Erçel’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Evrim Doğan, Anıl İlter, Elçin Afacan, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt ve Sinan Albayrak gibi birçok başarılı isimleri barındıran diziye son olarak Sina Özer, Doğa Özüm, Ayşe Akın, Ahmet Efe Metekoğlu ve Maya Başol da katıldı.

        Özer dizide Eda’nın (Hande Erçel) asistanı Kerem’i, Doğa Özüm Serkan’ın (Kerem Bürsin) kuzenini, Ayşe Akın otel sahibi Deniz’i, Sinan Helvacı Eda’nın yakın arkadaşı Burak’ı canlandırırken, çocuk oyuncu Maya Başol Eda ile Serkan’ın 5 yaşındaki kızı, Ahmet Efe Metekoğlu ise Pırıl (Başak Gümülcinelioğlu) ve Engin’in (Anıl İlter) oğlu rolüne hayat verecek.

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ