Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serdar Ortaç: Müziği hayatta bırakmam - Magazin haberleri
        1

        Son dönemde açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Serdar Ortaç ve sevgilisi Seçil Gür, İstinye Park'ta gazetecilerin objektiflerine takıldı. Ünlü çift, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti.

        2

        Geçtiğimiz haftalarda bir dizide konuk oyuncu olarak yer alan şarkıcı, çekimlerin çok keyifli ve güzel geçtiğini söyledi.

        Ortaç, "Müziği bırakıyor, oyuncu oluyor." başlıklı haberlere de açıklık getirdi. Ünlü şarkıcı, "Müziği hayatta bırakmam ama oyunculuk yapacağım." ifadelerini kullandı.

        3

        "SEVGİLİM DEĞİL, KARIM"

        Geçtiğimiz ay, muhabirlerin Seçil Gür'e "Sevgiliniz" demesi üzerine Ortaç, "Sevgili' deme. Karım o benim, hanımım. Bana göre hanımım" diyerek, herkesi şaşırtmıştı.

        Sevgilisi Seçil Gür'e övgüler yağdıran Ortaç, "Onun ne istediğine bakacağım. Evlilik istiyorsa yapıştıracağım evliliği. Benim için son durak Seçil" demişti.

        4

        "YASAK VAR"

        Öte yandan Serdar Ortaç, 2014'te nikah masasına oturduğu İrlandalı model Chloe Loughnan'dan 2019 yılında tek celsede boşanmıştı. Gazetecilerin eski eşi Chloe Loughnan hakkında soru soması üzerine Ortaç, "Maalesef kendisi ile ilgili hiçbir soruya yanıt veremem. Konuşma yasağı var" dedi. Ortaç böylelikle, Loughnan'ın aldırdığı mahkeme kararını ilk kez açıklamıştı.

        5

        "BABA OLMAK İSTERİM"

        Baba olma arzusunu da dile getiren Ortaç, "Kaç yaşına geldim kısmet olmadı. Elbette isterim bir tane daha Serdar olsun." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ