Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Seren Serengil'den 'Haldun Demirhisar' iddiası: Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarını Naz Elmas sızdırdı! - Magazin haberleri
        1

        Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliğini geçtiğimiz yıl ekim ayında sonlandıran oyuncu Serenay Sarıkaya'nın adı iş insanı Haldun Demirhisar'la anılmıştı. Göcek'te bulunan villasında arkadaşlarını ağırlayan Sarıkaya ile Demirhisar, baş başa sohbet etmişti.

        2

        "O FOTOĞRAFLARI NAZ ELMAS SIZDIRDI"

        Seren Serengil'den ikilinin bu fotoğraflarının basına sızdırılmasıyla ilgili şaşırtan bir iddia geldi. Serengil, sunuculuğunu üstlendiği 'Söylemezsem Olmaz' adlı programda görüntülerin Naz Elmas tarafından servis edildiğini ileri sürdü.

        Konuyla ilgili iddialarını sürdüren Seren Serengil, "Naz, kocasını kıskanmış ve rahatsız olmuş. Serenay Sarıkaya ve Haldun Demirhisar’ın fotoğrafları basına sızdıran isim bu sebeple Naz Elmas. Bu daha sonra ortaya çıkmış arkadaş grubu içerisinde o sebeple herkes Naz'a küsmüş." şeklinde konuştu. Taraflar, haklarında ortaya atılan dedikodularla ilgili suskunluğunu koruyor.

        3

        NE OLMUŞTU?

        Nisan ayında ünlü oyuncunun, iş insanı Haldun Demirhisar ile aşk yaşadığı ileri sürülmüştü. İkilinin, Göcek Bedri Rahmi Koyu'nda teknede birlikte görülmesi dedikoduları daha da alevlendirmişti.

        4

        "O YORUMLARI KINIYORUM!" DEMİŞTİ

        Sarıkaya, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından şu açıklama yapmıştı. Oyuncu, "Bugün hakkımda çıkan ve çok çirkin bir üslup ile yazılan ilişki haberi asılsızdır. Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır. Bir kadının yalnızca güçlü bir erkekle sevgilisi olursa istediği hayatı yaşayabileceğine dair imaları ve arkadaşıma yapılan yorumları kınıyorum." demişti.

        5

        Sarıkaya ve Demirhisar, bu açıklamadan bir süre sonra iş insanının Fethiye Göcek’te bulunan villasında arkadaşlarını ağırlamıştı. Ardından dostlarını uğurlayan ikili, baş başa sohbet etmişti. Sarıkaya ile Demirhisar'ın birlikte görüntülenmemek için iş insanının evinde kaldığı iddia edilmişti.

        HALDUN DEMİRHİSAR HAKKINDA

        Heavenly dDF isimli şirketinin sahibi olan Haldun Demirhisar, yurt genelinde birçok sektöre yatırım yapan İzmirli bir iş insanı. Otel, mimar ofisi ve restorant işletmeleri de bulunan Haldun Demirhisar, bir dönem Bennu Gerede ile aşk yaşamıştı.

        6

        CEM YILMAZ'DAN AYRILMIŞTI

        Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz yıl Mart ayında Atina'da görüntülenmişti. Fotoğraflarla belgelenen sürpriz aşk magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Ancak çiftin aşkı uzun sürmemişt. Karantina sürecini de birlikte geçiren ikili, ayrılık kararı almıştı.

        7

        GERİ ADIM

        Yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya'yı Instagram hesabından takip etmeyi bırakan Cem Yılmaz'dan sürpriz bir hamle daha gelmişti. Ünlü komedyen, eski aşkını yeniden takip etmeye başlayarak, geri adım atmıştı.

        8

        SERENAY'I SİLEMEDİ

        Cem Yılmaz'ın mayıs ayında paylaştığı fotoğrafı Instagram profilinden silmediği görülmüştü.

        Sarıkaya ve Yılmaz aşkının bitişi, geçtiğimiz yıl ekim ayında ünlü komedyenin "Ayrıldınız mı?" sorusuna verdiği "Evet" cevabıyla ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ