Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Serenay Sarıkaya ile Umut Evirgen aşk mı yaşıyor? Açıklama geldi - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya (29), önceki akşam Etiler'de görüntülendi. Bir dönem Tuba Büyüküstün ve Melisa Şenolsun'la aşk yaşayan Umut Evirgen ile birlikte olduğu iddia edilen Sarıkaya, gazetecilerin, "Hayırlı olsun diyelim mi?" sorusu karşısında konuyla ilgili açıklama yaptı.

        2

        "SIKILDIM!"

        "Yok arkadaşlar, öyle bir şey demeyelim. Sizin de dediğiniz gibi; bunlar iddia... Böyle şeylerle uğraşmaktan, bu haberlerden sıkıldım." şeklinde konuşan oyuncu, söylentilerin asılsız olduğunu dile getirdi.

        "Aşk" sorularını geçiştiren Serenay Sarıkaya, "Yeni işlerim başlıyor, o yüzden çok heyecanlıyım." diye konuştu.

        3

        "ŞU AN KALBİM BOŞ"

        İki ay önce kalbinin boş olduğunu ifade eden oyuncu, "İlişkilerinde romantik ve duygusal mısın, yoksa aklın yönetimde midir?" sorusuna yanıt vermişti. Sarıkaya, "Fazlasıyla duygusalım maalesef. Hiç öyle plancı programcı değilim." ifadelerini kullanmıştı.

        "O anda içimden nasıl geliyorsa öyle davranıyorum." diyen oyuncu, "Hayatıma birisinin girmesine hazır değilim." şeklinde konuşmuştu.

        4

        Sarıkaya, "Arkadaşların neden senden yaşça büyük?" sorusuna, "Öğrenmeye meraklı olduğumdan... Bir de galiba yaşanmışlığı ve tecrübesi olan, karakterleri oturmuş, dolayısıyla daha temiz enerjili insanlara çekiliyorum." cevabını vermişti.

        5

        "ARKADAŞIZ"

        Öte yandan daha önce de Serenay Sarıkaya ile iş insanı Haldun Demirhisar'ın aşk yaşadığı öne sürülmüştü. İddiaların ardından ünlü oyuncu, "Haberde bahsi edilen kişi arkadaşımdır." diyerek, söylentilerin gerçek dışı olduğunu belirtmişti. Ancak Sarıkaya'nın Göcek'te yine Demirhisar ile görüntülenmesi yine dedikoduları alevlendirmişti.

        6

        "ORASI BENİM EVİM"

        Demirhisar ile ilgili aşk haberlerinin hatırlatılması üzerine ünlü oyuncu, "Yeni bir şey söylemek istemiyorum. Daha önce de bu haberleri yalanlamıştım zaten. Görüntülendiğim yer benim evim, arkadaşlarımla bir araya gelmek kadar doğal bir şey olamaz. Her seferinde çıkan aynı haberleri yalanlamak istemiyorum" demişti.

        7

        "BERGEN" FİLMİNDE YOK

        "Acıların kadını" lakabıyla tanınan arabesk sanatçı Bergen’in hayatını konu alan ancak pandemi nedeniyle çekimleri ertelenen filmde Serenay Sarıkaya rol alacaktı. Sarıkaya, çekim takviminin başka projelerine denk gelmesi nedeniyle "Bergen" rolünü canlandırmayacağını açıklamıştı. Serenay Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı 'Bergen' filminde Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

        8

        Sarıkaya, geçtiğimiz yıl ekim ayında da ünlü komedyen Cem Yılmaz ile birlikteliğini sonlandırmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ