Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin İFŞA ŞOKU! Son Dakika: Sevda Erginci Yılmaz Kunt aşkı bitti! - Magazin haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından Sevda Erginci ile sevgilisi Yılmaz Kunt'un aşkında beklenmedik bir gelişme yaşandı. Yakın zamanda nikah masasına oturmayı planladıkları konuşulan çift, ayrıldı.

        2

        İFŞA ŞOKU AYRILIK GETİRDİ

        Her şey Öztürk'ün, Erginci ile aşk yaşarken kendisiyle mesajlaşan Kunt'un yazışmalarını Instagram hesabından paylaşmasıyla başladı. Bir süredir aileleriyle birlikte Bodrum'da tatil yapan Erginci ile Kunt, yaşadıkları ifşa şoku sonrası birbirlerini sildi.

        3

        "EVLİLİK YOLUNDAYKEN SÜREKLİ BENİMLE BULUŞMAYA ÇALIŞTIN"

        Paylaşılan mesajlarda ünlü oyuncunun, Öztürk ile buluşmak için mesajlar attığı görüldü. Avukat Seray Öztürk'ün, Kunt'la tüm yazışmalarının ifşa olduğu hesabından iklilinin hakkında çıkan evlilik haberi de yayınladı.

        Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşılan gönderide, "Evlilik yolundayken sürekli benimle buluşmaya çalışman gerçekten kadına karşı başka bir şiddet! Gerçekten yaptığına ne denir?" ifadeleri yer alıyordu.

        "NİŞANLI OLDUĞUN HALDE BENİ DE İDARE ETMEYE KALKTIN"

        Oyuncunun kendisine attığı fotoğraf ve videoların da paylaıldığı Öztürk'ün hesabında, "İyi tatiller" yazılarak, Erginci ve Kunt'a gönderme de yapıldı.

        Avukat Seray Öztürk'ün hesabından daha sonra, "Yılmaz Kunt; sen kim oluyorsun da başkasıyla nişanlı olduğun halde beni de idare etmeye kalkıyorsun?" mesajını paylaşıldı.

        4

        "HACK" AÇIKLAMASI

        Çıkan haberlerin ardından avukat Seray Öztürk'ün Instagram hesabından paylaşımlarla ilgili bir açıklama yapıldı. Açıklamada Öztürk'ün hesabının hack'lendiği iddia edildi:

        "Müvekkilimiz Avukat Seray Öztürk'ün yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların kendi iradesi dışında ifşa edildiğini öğrenmiş bulunmaktayım. Müvekkilimizin akıllı telefonunun ve sosyal medya mecralarının hacklenmesi nedeniyle yakın çevresiyle yaptığı yazışmaların içeriği bir hacker grubu olarak değerlendirdiğimiz yapı tarafından yayınlanmaktadır. Müvekkilimizin yurda dönmesini müteakip konuyla ilgili tüm yasal yollara ivedilikle başvuracağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz."

        Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt ise konuyla ilgili sessizliklerini koruyor.

        5

        BODRUM'DA TATİL YAPIYORLARDI

        Sevda Erginci ile Yılmaz Kunt bir süredir Bodrum'daydı. İkiliye tatilde anneleri de eşlik etmişti. Sıcak havanın tadını çıkaran çiftin yakın zamanda nikah masasına oturmayı planladıkları konuşuluyordu.

        6

        O DA HACK ŞOKU YAŞAMIŞTI

        Öte yandan geçtiğimiz aylarda Sevda Erginci'nin de 1,5 milyondan fazla takipçisi olan Instagram hesabı ise kimliği belirsiz kişiler tarafından hacklenmişti. Sosyal medya sayfasındaki paylaşımlarla dolandırıcılık yapıldığı belirtilen Erginci, suç duyurusunda bulunmuştu.

        7

        "HESABIMA DAHA YENİ ULAŞABİLDİK"

        Takipçilerini uyarmayı ihmal etmeyen 27 yaşındaki ünlü oyuncu, hesabını geri almasının ardından konuyla ilgili açıklamada bulundu. "Gerekli hukuki süreci başlattım" diyen Sevda Erginci, yayınladığı videoda şu ifadelere yer verdi:

        Merhabalar... Birçoğunuz biliyorsunuz zaten. Salı günü Instagram hesabım çalındı. Az önce daha yeni ulaşabildik ve geri alabildik. Bu süreçte tam olarak ne yaptı bilmiyorum ama birkaç story attığını biliyorum, o storyler üzerinden de birilerini dolandırmaya çalıştığını biliyorum.

        8

        "SAVCILIĞA ŞİKAYETTE BULUNUN!"

        Çok fazla mesaj var. O yüzden şu anda hepsini okuyamıyorum. Kimi dolandırdı, kime ne zarar verdi, kime ne yazdı bilmiyorum. O yüzden bir yerlere para yatırdıysanız, bir zararınız varsa lütfen hemen savcılığa şikayette bulunun. Ben gerekli hukuki süreci başlattım zaten. Bu süreçte destek olan herkese de çok teşekkür ederim.

        9

        3 YILDAN 10 YILA KADAR HAPİS CEZASI VAR

        Dolandırıcılık suçu Türk Ceza Kanunu’nun 157. Maddesinde; “Hileli davranışlarla bir kimseyi aldatıp, onun veya başkasının zararına olarak, kendisine veya başkasına yarar sağlayan kişi bu eylemiyle dolandırıcılık suçu işlemiş olur.” şeklinde düzenlenmiştir.

        Kanunun 158. Maddesinde de bu suçun nitelikli hallerinde; bilişim sistemlerinin, banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle işlenmesi sayılmış ve üç yıldan on yıla kadar hapis ve beş bin güne kadar adli para cezasına hükmolunacağı düzenlenmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ