Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Kültür-Sanat Sinema 'Sevgili Komşum'un galası yapıldı

        Taner Elhan'ın yönettiği 'Sevgili Komşum'un galası gerçekleştirildi. Selin Şekerci, Sezin Akbaşoğulları, Selim Bayraktar, Erkan Can, Emre Altuğ, Serap Matyaş, Ozan Bilen ve Ayşen Gruda'nın başrollerini paylaştığı film, yeni evlerine taşınan bir çiftin komşularıyla yaşadıkları macerayı hikâye ediniyor.

        Galaya Onur Ünlü, Hazar Ergüçlü, Yeşim Dalgıçer, Özge Özpirinçci, Burak Yamantürk, Buğra Gülsoy, Furkan Andıç, Dilan Çiçek Deniz, Berrak Tüzünataç, Arzu Yanardağ, Tümer Metin, Gamze Topuz, Yılmaz Vural, Güven Kıraç, Bülent Çolak, Ali Eren, Fırat Topkorur, Bora Cengiz, Onur Dilber, Özgür Özgülgün, Ruhi Sarı, Serdar Orçin gibi isimler katıldı.

        BERRAK TÜZÜNATAÇ

        REKLAM

        YEŞİM DALGIÇER

        Oyuncuları 'Sevgili Komşum'u şöyle değerlendirdi:

        Emre Altuğ: “Çok keyifli bir film oldu. Filmin senaryosu çok usta bir kalem tarafından yazılmış. Resmen oyun içinde oyun var. Ekip de çok iyiydi, filmi çekerken çok keyif aldık. Sevgili Komşum’da 'Doktor Ragıp' olarak karşınıza çıkacağım. Biraz enteresan bir doktor… Filmdeki herkes bir karakterden daha fazlasını oynuyor."

        Selin Şekerci: “Çok tatlı bir ekibiz. Bu filmde çok iyi oyuncularla çalıştım. Ortaya farklı ve tatlı bir hikaye çıktı. Seyirciyi şaşırtacağımıza inanıyorum. Umarım bizim heyecanımız onlara da geçer.”

        Sezin Akbaşoğulları: “Filmi merakla bekliyoruz. Oyuncular olarak değişik bir film olduğunu düşünüyoruz. Filmi anlatmak mümkün değil. Selim bayraktar ile bir evliliğimiz var ama neler olacak bilemiyoruz."

        Selim Bayraktar: “Film tam olarak kara komedinin karşılığı… Eski komşuluklarla günümüzdeki komşulukların farkını izleyeceğiz. Önceden kapı aralıklarından bakıldığında ‘aman komşumun başına bir şey mi geldi ona yardım edeyim mi acaba’ diye düşünülürdü ama günümüzde nüfus sayısının artmasıyla birlikte kapının deliğinden bakarken ‘acaba komşumun cebi dolu mu’ deniliyor. Belki komşunun diz kapağına göz dikiyoruz, belki de böbreğine göz dikiyoruz… Herkese iyi seyirler dilerim.”

        ERKAN CAN - AYŞEN GRUDA

        METİN TÜMER - GAMZE TOPUZ

        DİLAN ÇİÇEK DENİZ - FURKAN ANDIÇ

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ