Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Şeyma Subaşı: Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum - Magazin haberleri
        1

        Guido Senia'dan ayrıldıktan sonra Mısırlı Mohammed Al Saloussi ile aşk yaşamaya başlayan Şeyma Subaşı, sevgilisinin yeni yaşını kutladı.

        Geçtiğimiz haftalarda Miami'den ev aldığını duyuran Subaşı, sevgilisi ile yeni karelerini paylaştı.

        2

        "HERKESİN GERÇEK AŞK PARTNERİNİ BULMASINI DİLİYORUM"

        Instagram'da 3 milyon takipçisi bulunan Şeyma Subaşı, gönderilerine şu notu düştü:

        Dün gece Meedo'yu romantik bir akşam yemeğine çıkardım. Onu restorana götürdüm (Nereye gittiğimizi bilmiyordu) ve sürpriz! Miami'nin en yerel ama aynı zamanda en iyi suşisini yapan yere gittik. Gecenin sonunda kendisi için özel olarak hazırlanan pastayı gördü ve gözleri tıpkı emojilerdeki gibi oldu! O anda dünyanın en mutlu insanı gibi görünüyordu (Sanırım gerçekten de öyleydi...)

        Onun için düşündüğüm bu küçük sürpriz bile ona, benim için ne kadar önemli olduğunu hissettirdi. Benim için yaptığı tüm sürprizlerden bahsetmek bile istemiyorum... Herkesin gerçek aşk partnerini bulmasını diliyorum. Birkaç gün önce bile günlük yazmaya başladım. Bu sefer günlüğüme her gün yaşadıklarımı, kendimi daha iyi bir noktaya getirmek, ilerlememi geliştirmek ve gözlemlemek için hissettiklerimi yazıyorum.

        Her gün daha heyecanlı, daha huzurlu ama aynı zamanda daha çılgın. Yıllardır yaptığım gibi hep burada olacağım ve pozitif enerji vermeye, samimi ve gerçek Şeyma'yı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim... Aslında yeni bir döneme başlıyoruz. Şeyma'nın peri masalına hoş geldiniz!

        3

        "SANA DELİ OLUYORUM"

        Al Saloussi ile tekne pozlarını paylaşan Subaşı, "Sen ve ben... Sana deli oluyorum. En zeki, en komik, en cömert, en kibar, en şirin, en havalı Meedo. Benim Meedo'm" ifadelerini kullanmıştı.

        Şeyma Subaşı, bir takipçisinin, "Ve zengin..." yorumuna ise, "Aynen, onu siz tamamlarsınız diye yazmamıştım" şeklinde bir yanıt vermişti.

        4

        "ÇOK SEVİLİYORUM"

        30 yaşındaki Şeyma Subaşı, bir hafta önce bu gönderisini, "Güvende hissediyorum. Çok seviliyorum. Seninle kraliçe gibiyim, aşığım" notuyla yayınlamıştı.

        5

        YENİ SAATİ 141 BİN TL!

        Çiftin neşeli halleri ve Subaşı'nın kolundaki bilekliği ile saati de dikkatlerden kaçmamıştı.

        Şeyma Subaşı'nın yeni saatinin yaklaşık 141 bin TL, bilekliğinin fiyatının ise 200 bin TL olduğu öğrenilmişti.

        6

        YİNE OLAY OLMUŞTU

        Geçtiğimiz haftalarda Şeyma Subaşı'nın lüks marka saati yine dikkat çekmişti.

        Subaşı'ya yaklaşık 2 milyon 174 bin lira değerindeki saati, Mısırlı sevgilisi Mohammed Al Saloussi'nin hediye ettiği iddia edilmişti.