Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Sigaraya zam geldi mi, 1 Ocak 2022 fiyatlar değişti mi? Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan sigara fiyatları zammı iddiası!
        1

        Sigaraya zam var mı sorusu, geçtiğimiz haftalardan bu yana sık sık araştırılıyor. Hatırlanacağı gibi, birçok sigara markası tarafından geçtiğimiz günlerde sigaraya zam yapılmıştı. Bu noktada, sigaraya zam geldi mi ve güncel sigara fiyatları ne kadar konusuyla ilgili araştırmalar artış göstermişti.

        SİGARAYA ZAM GELDİ Mİ?

        Yeni yıl yaklaşırken Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş'tan sigaraya yeni bir zam gelebileceği konusunda açıklama yapıldı. Sigara zammı iddialarını sosyal medyadan yazan Aybaş, "Alkole gelecek zam oranı yüzde 30-35 arası konuşuluyor." ifadelerini kullandı. Sözlerinin devamında sigara zammı ile ilgili iddiasını da yazan Aybaş, şu sözleri kullandı:

        2

        SİGARA ZAMMI İDDİASI

        Aybaş paylaşımında, "Alkole gelecek zam oranı yüzde 30-35 arası konuşuluyor. Sigaralara da en az 3 TL zam bekleniyor umarım gelmez." dedi.

        3

        SİGARAYA ZAM VAR MI?

        Özgür Aybaş'ın sigara zammı iddiasına ilişkin resmi bir açıklama ise henüz yapılmadı. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz haftalarda birçok markanın sigaralarına zam gelmişti.

        Haberi Hazırlayan: Kubilay Kos

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ