Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Siirt'te yolcu minibüsü devrildi: 1'i çocuk 2 ölü, 10 yaralı - Haberler

        Siirt'in Pervari ilçesinde, yolcu minibüsünün şarampole devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, 1'i çocuk 2 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi yaralandı.

        Kaza, gece saatlerinde Pervari ilçesinde meydana geldi. DHA'nın haberine göre, ilçe merkezinden Dolu Salkım köyüne yolcu taşıyan Orhan Akar yönetimindeki minibüs, 25'inci kilometrede sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada minibüste bulunanlardan Rıdvan Bulut (7) olay yerinde yaşamını yitirdi, sürücü Akar ile birlikte toplam 11 kişi ise yaralandı.

        İhbarla olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı. Bazı yaralılar ise Siirt 3'üncü Komando Tugayı'nda askeri helikopterle Siirt'e sevk edildi. Siirt Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınan yaralılardan durumu ağır olan Hacı Akbudak (60), doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

        Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi otopsi için morga konulurken, yaralı 10 kişinin tedavisi sürüyor. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ