Simge Sağın: Hayatımda biri var
Şarkıcı Simge Sağın, geçtiğimiz gün Şile'de bir plajda sahne aldı. Konser öncesi muhabirlerin sorularını yanıtlayan Sağın, aşk hayatıyla ilgili, "Hayatımda biri var. Bir gün sizinle tanıştırırım. Şu an cicim aylarındayız. Bakalım yakalayabilecek misiniz?" şeklinde konuştu
ABONE OLHabertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Simge Sağın, önceki gün Şile'de bir plajda Happy Hour partisinde sosyal mesafeli bir şekilde sahne aldı. Konser öncesinde gazetecilerde sohbet eden Sağın, uzun zaman sonra şarkı söyleyeceği için heyecanlı olduğunu dile getirdi.
Şarkıcı, "6 ay oldu, sizi de özledim" ifadelerini kullandı.
Pandemi döneminde vaktini nasıl değerlendirdiğinden bahseden Simge Sağın, "Resim çizdim, şarkılar yazdım ama daha tamamlayamadım. Ayrıca karavan tatili yaptım" dedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ