Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sinan Güleryüz'den eşi Özge Özder'e romantik kutlama: Çok şanslıyım - Magazin haberleri
        1

        2018 yılında nikah masasına oturan Özge Özder-Sinan Güleryüz çifti, şubat ayında kızları Eva Luna'yı kucaklarına almıştı.

        Mutlu evlilikleri süren çiftten Özder, 43 yaşına bastı.

        2

        "BUGÜN BENİM MELEĞİMİN DOĞUM GÜNÜ"

        İlk kez baba olmanın heyecanını yaşayan Güleryüz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla eşinin doğum gününü kutladı.

        Birlikte çekilen karelerini yayınlayan Sinan Güleryüz, gönderilerinde şu ifadelere yer verdi:

        Bugün sevdiğimin, hayat arkadaşımın, benim meleğimin doğum günü... Ben duygularımı müzikle anlatmayı sevsem de, sana bir şeyler yazmak istedim bugün elimden geldiğince... Aslında 4 yıl önce hiç tanımadığım ama senin için hayatındaki değeri inanılmaz olan bir ekibi toplamıştım doğum gününde... Hepsinin ismini tek tek rehberinden bulup, hepsine 'Haydi, sen bunu, sen bunu getir' deyip... Seninle ilk yan yana oturduğumuzda aramızda Gökhan ile sohbetimiz sırasında sen de bize dahil oldun ve uçaktan indiğimde o 2 satte aslında evlenmek istediğim kadını bulduğumu söylemiştim kendime. Zaten bence bu karar anlık gelen bir karar. İstiyorsun, yapıyorsun, önemlisi sürdürmek...

        "ÇOK ŞANSLIYIM"

        Her geçen gün yeni bir özelliğini keşfettim. O güzel kalbini, hassaslığını, duvar gibi duran ama uçucu yapını, eğlenceli yanını, erkek çocuğu tarafını, asilliğini, doğruluğunu, her işteki dürüstlüğünü, hayvan sevgini... Her gün yeni bir senle tanıştım ben. Şimdi ise bizden bir parça var yanımızda. İkimizin karşımı, biraz Elif, biraz Özge, biraz Sinan... İnşallah her şeyi sana benzer. İnşallah senin gibi iyi kalpli ve benzersiz olur. Çok şanslıyım sana sahip olduğum için, çok şanslıyım benim olduğun için... Dün, bugün, yarın ve her gün... Seni çok seviyorum hayat arkadaşım... İyi ki...

        3

        "YAŞAMA SEBEBİMSİNİZ"

        Ünlü oyuncu ise eşine şu sözlerle yanıt verdi:

        Benim canım hayat arkadaşım... Esas şimdi başlıyor masalımız! Yarımdım, seninle tam oldum ben... Seninle daha iyi anladım bir artı birin iki değil bir ettiğini... Gündüzlerimin, gecelerimin, en zor zamanların ve en kahkahalı anların esas kahramanı... Biricik eşim... Luna’mın biricik babası... Siz bir ömür yanımda olun yeter... Ben her gün, her sabah yeniden doğuyorum varlığınızla ve varlığınıza bin şükürle... Yaşama sebebimsiniz...

        4

        KIZININ YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

        Takipçilerinin minik kızı ile ilgili sorularına, "Herkes Luna'nın yüzünü merak ediyor. Yakında 40'ı çıkacak zaten. 40'ı bir çıksın, bakacağız bakalım. Kime benziyor, karar verirsiniz" yanıtını veren Özder, sözünü tutmuştu.

        Kızını kucağına almanın sevincini yaşayan Özge Özder, Eva Luna'nın yüzünü göstermişti.

        5

        "BUGÜN KIRKIMIZ ÇIKTI"

        Eşi ve kızı ile birlikte çekilen karesini sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, gönderisine şu notu düşmüştü:

        Merhaba dünya... Dilerim dünya varlığınla daha güzel bir yer olsun meleğim... Dilerim ömrün ay gibi aydınlık ve parlak, masalları kıskandıracak kadar güzel ve ışıklı olsun ay kız... Bizim masalımız sensin... Annen ve baban çok aşık sana... Ömrümüz oldukça yanında, her ihtiyaç duyduğunda arkanda, siper olmamız gereken zamanlarda ve tüm kötülüklere karşı önünde, yanında olamadığımız anlarda ise bil ki hep omuz başındayız.

        Bunu hiç unutma... Varlığın en büyük armağan bize... Sen kendini seç ve gerçekleştir yeter... Artık tüm şükürlerimiz varlığına... Hoş geldin annesinin küçük tırtılı, hoş geldin küçük ay perisi... Hoş geldin... Bugün kırkımız çıktı. İyi dileklerinize, dualarınıza ve güzel kalplerinize emanet ederek paylaşıyorum meleğimi...

        6

        "ANNEYİM BEN, VAKTİM YOK!"

        Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Özge Özder, doğum sonrası hakkında merak edilenleri de anlatmıştı.

        Oyuncu, "Beni merak etmişsiniz, çok haklısınız. Çünkü artık story atamıyorum. Anneyim ben, vaktim yok! Şaka bir yana gerçekten günler birbirine bağlanıyor. Her gün bir öncekinin aynısıymış gibi oluyor. Hep aynı şeyleri yapıyor gibi oluyor ama aslında her gün birbirinden daha güzel. Story atmak biraz lüks kaldı. Evdeyiz, Luniş çok iyi. Her şey çok yolunda" dedi.

        7

        "HİÇBİR ŞEY UYGULAMIYORUM"

        Diyet yapmadığını da belirten Özge Özder, "Hiçbir şey uygulamıyorum. Biliyorsunuz, lohusalıkta öyle şeyler yapmıyoruz... Yüzüme de herhangi bir uygulama yaptırmıyorum. Korse kullanmaya hayır, henüz başlamadım. Herkes Luna'nın yüzünü merak ediyor. Yakında 40'ı çıkacak zaten, 40'ı bir çıksın, bakacağız" ifadelerini kullanmıştı.

        8

        "REJİM YAPMAYIN, EMZİRİN!"

        Geçtiğimiz günlerde 56 kiloya düştüğünü söyleyen Özder, "52 kilo ile hamile kalmıştım... Üstümde, hipertansiyonun yaptığı ödem ve şişkinlik ile 15 kilo vardı. Ödem derhal gitti, sadece süt vererek aldığım kilolar da hızla eriyor. Bir haftalık lohusalık... Ama sadece 4 kilo... Aferin bize! Rejim yapmayınız, emziriniz anneler!" demişti.

        9

        "TECRÜBE KİŞİSELDİR"

        Daha sonra yeni bir paylaşımda bulunan Özder, emzirerek kilo verme ile ilgili açıklamasını eleştirenlere yanıt vermişti.

        Oyuncu, şu ifadeleri kullanmıştı:

        Canım anne adayları ve anneler; Sizden gelen ısrarcı sorular üstüne paylaşım yapıyorum... Kendi kendime tartı fotosu koymak aklımın ucundan geçmez. Tecrübe kişiseldir. Genelleme yapmak narsistik bir cehalet olur... Sadece sorularınıza cevaben, ben sezaryen doğum yaptım. 15 kilo almıştım. Doğum sonrası diyet uygulamadım, çünkü yanlış buluyorum.

        Evet, işe döneceğim ama kilo vermesem de sorun yok... Ekranda olduğum gibi görüneceğim. Bebeğin beslenmesi, sağlığı her şeyden önemli. Şu an vücut şekillendirici bir şey kullanmıyorum. Vücudum, şimdilik sadece emzirerek kilo veriyor. Biliyorum her anne emziremiyor ya da her bünye farklı mutlaka... Birbirimizi bilmişlik taslayan ve alıngan bir kanaldan algılamazsak güzel olur.

        Çünkü çok bilmişlik en sevmediğim şeydir. Mesela ben, bana kendi deneyimlerini yazan anneleri keyifle okuyorum. Kişisel deneyimi olduğunu hep aklımda tutarak... Şimdi lütfen mastit yani süt düğümlenmesi yaşayan anneler bana öneride bulunsunlar, Biraz da ben sorayım. Öperim...

        13

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ