Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şırnak'ın Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, Irak'ta çeşitli incelemelerde bulunduktan sonra ülkeye geri dönen TürkiyeIrak Sanayici ve İşadamları Derneği (TISİAD) üyelerini makamında kabul ederek gelişmeleri değerlendirdi.

        Cizre Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Davut Sinanoğlu, TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç, TISİAD Başkan Yardımcıları Reber Haşimoğlu, Ahmet Akkurt ve yönetim kurulu üyeleri Orhan Altınöz ile M. Salih Çelik’i makamında kabul edip ekonomik gelişmeleri değerlendirdi. Misafirleri makamında ağırlayan Başkan Vekili Sinanoğlu, Irak gezisi hakkında TISİAD Başkanı Nevaf Kılıç'tan bilgi aldı. Türkiye Irak ülkeleri arasında ticari, sosyoekonomik ve kültürel ilişkilerin arttırılması, mevcut ilişkilerin geliştirilmesi ve devamlılığının sağlanması amacını taşıyan derneğin ziyaretinden duyduğu mutluluğu ifade eden Sinanoğlu “İş adamlarını ilçemizde ağırlamaktan memnuniyet duyduk, muhtemel işbirliği alanları üzerinde bilgi alışverişinde bulunduk, ilçemizde yatırım olanakları üzerinde konuştuk. Yakın tarihte TISİAD’ın bölge toplantısına Cizre’nin ev sahipliği yapması konusunda değerlendirmelerde bulunduk. İlçemize yatırımcı ilgisinde artış var, bu ilginin somut yatırımlara dönüşmesi konusunda gayret gösteriyoruz” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Şırnak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Şırnak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler