Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Eraydın AYTEKİNHüsnü Ümit AVCI/SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta kısıtlamanın başlamasıyla birlikte kent merkezi sessizliği büründü. Boş kent meydanı ve sokaklar dron ile görüntülendi.

        Koronavirüs tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde saat 21.00'de başlayan ve 4 Ocak 2021 sabah 05.00'e kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamasıyla birlikte gün içinde yoğunluk yaşanan Sivas'taki cadde ve sokaklar boşaldı. Kısıtlamanın başlamasının ardından kent merkezinde görevliler ve kısıtlama kapsamı dışı tutulan kişilerden başka kimse kalmadı. Selçuklu ve Osmanlı dönemi eserlerini bir arada barındıran tarihi kent meydanı ve İnönü Bulvarı sessizliğe büründü. Kentin çeşitli yerlerinde kontrol noktası oluşturan polis ekipleri, az sayıdaki araçları durdurarak kontrol yaptı. Kent sokaklarında ilerleyen saatlerde sadece polis ve temizlik görevlilerinin bulunduğu görüldü. DHA-Genel Türkiye-Sivas Eraydın AYTEKİNHüsnü Ümit AVCI

        2020-12-31 22:45:15

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler