Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik Son dakika: 15 yaşındaki çocuk ölüme sürdü - Erzincan haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Erzincan'da, kontrolden çıkan otomobilin sulama kanalına devrilmesi sonucu 15 yaşındaki sürücü, yanındaki 16 yaşındaki arkadaşı hayatını kaybetti.

        AA'nın haberine göre, Günebakan köyü istikametinden şehir merkezine giden Nafiz Karadağ (15) yönetimindeki 24 AAE 989 plakalı otomobil, Ekşisu Mesire Alanı mevkisinde sulama kanalına devrildi.

        Kanalda ters şekilde duran otomobildeki sürücü ile 16 yaşındaki Emirhan Demir, çevredekiler tarafından araçtan çıkarıldı.

        Binali Yıldırım Üniversitesi Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan sürücü Karadağ ve Demir, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Karadağ ve Demir'in modifiyeli araç gösterisini izlemek amacıyla mesire alanına gittikleri öğrenildi.

        CAN PAZARI KAMERADA

        İHA'nın haberine göre, kanala uçan otomobilde yaşanan can pazarı ve kurtarma çalışmaları kameraya yansıdı. Vatandaşlar sulama kanalına uçan otomobilin içerisinde tamamen suya gömülmüş çocukları kurtarmak için seferber oldu. Kurtarma çalışmalarına daha sonra olay yerine gelen ekipler de katıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ