Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... 24 Haziran seçimlerine 16 gün kaldı (8 Haziran 2018)

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir'deki mitinginde vatandaşlara seslendi.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gitti.HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş Twitter'dan eşine seslendi.Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'de yapacakları propaganda konuşmalarının sıralaması belli oldu.

        İşte Haberturk.com'da yer alan 24 Haziran seçimleri haberleri...

        Akşener: Tayyip Bey, Muharrem Bey Rizeli, ben de...

        İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Rize'de vatandaşlara hitap etti. Akşener, "Tayyip Bey Rizeli, Muharrem Bey'in annesi Rizeli, bense Rize'nin geliniyim" diye konuştu.

        İnce'den Erdoğan'a kıraathane eleştirisi

        CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Karabük'te vatandaşlara seslendi. İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kıraathane projesini eleştirerek, "Kıraathane açacakmış. Ben fabrika açalım diyorum o kıraathane açacakmış. Ben çocuklara gençlere iş diyorum o bedava kek verecekmiş" dedi.

        Başbakan'dan muhalefete: Yahu siz enkaz evi misiniz?

        Başbakan Binali Yıldırım, Bitlis'te vatandaşlarla bir araya geldi. Burada miting düzenleyen Yıldırım, muhalefetin cumhurbaşkanı adaylarını eleştirerek, "Şimdi meydana indiler, ne diyorlar? ‘AK Parti ne yaptıysa hepsini yıkacağız, AK Parti’nin projelerini iptal edeceğiz, Kanal İstanbul’u yapmayacağız.’ Orayı burayı yıkacaklarını söylüyorlar. Yahu siz enkaz evi misiniz?" dedi.

        Kılıçdaroğlu ile vatandaş arasında "başörtüsü" diyaloğu

        CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu bir dizi temaslarda bulunmak üzere Manisa'ya gitti. Burada vatandaşlarla da sohbet eden Kılıçdaroğlu'na bir vatandaş, "Şu an kırsal kesimdeki halk, analarımız şundan korkuyorlar; CHP gelirse bizim başımızı açtırır" dedi. Kılıçdaroğlu ise "Sözün ötesinde namus sözü, kadınlarımızın başını açtırmayacağım" diye yanıt verdi.

        Erdoğan'dan İnce'ye: Ya sen uyuyor musun?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan Nevşehir Mitingi'nde konuştu. Erdoğan, cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'yi eleştirdi, "Sözde İnce ne diyor, '4'üncü köprüyü de ben yapacağım.' Ya sen neyi yapacaksın, dikili tek bir ağacınız bile yok. Bunlar yıkmanın derdinde." dedi. Erdoğan İnce'ye eleştirilerini sürdürdü, "Biz onların yapacağım dediklerini zaten çoktan yaptık. 18 yaş altındakileri ücretsiz sağlıktan yararlandıracağız diyorlar. Ya sen uyuyor musun? 16 yılda Türkiye'nin nereden nereye geldiğini bile bilmiyorlar. Bunlar nasıl vekillik yapmış, hayret." dedi.

        REKLAM
        Başak Demirtaş'tan Selahattin Demirtaş'a: Cumhurbaşkanı olursanız evde ütü yapmaya devam edecek misiniz?

        HDP'nin Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş Twitter'dan eşine seslendi. Başak Demirtaş, "Cumhurbaşkanı olursanız evde ütü yapmaya devam edecek misiniz" ifadelerini kullandı.

        Liderlerin radyo ve TV sıraları belli oldu

        Cumhurbaşkanı adaylarının TRT'de yapacakları propaganda konuşmalarının sıralaması belli oldu. Buna göre, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek ilk konuşan olacak. Perinçek'in ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Meral Akşener konuşacak. Muharrem İnce ise, TRT'de propaganda konuşması yapmak için başvurmadığı için kuraya dahil edilmedi

        REKLAM
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ