3 kişi gözaltında! Kahreden olay!
Kocaeli'nde, polis memuru erkek arkadaşıyla birlikte bir polis memurunun evine misafirliğe giden üniversite öğrencisi Sedefnur Çağlar (23), 7'nci kattaki dairenin penceresinden düştü. Ağır yaralanan Sedefnur Çağlar yoğun bakımda tedavi altına alınırken, 2 polis memuru ve evde bulunan 1 genç kız gözaltına alındı

Kocaeli'nde, dün sabah saat 06.30 sıralarında, Körfez ilçesi Yavuz Sultan Selim Mahallesi´nde bulunan bir sitede kan donduran bir olay meydana geldi.
MİMARLIK SON SINIF ÖĞRENCİSİYDİ
DHA'daki son dakika haberine göre Kocaeli Üniversitesi Mimarlık Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Sedefnur Çağlar (23), polis memuru olan arkadaşı A.B. ile birlikte polis memuru olan arkadaşları O.Ç.´nin evine gitti.
7'NCİ KATTAN DÜŞTÜ
İddiaya göre, 2 polis memuru ve 2 genç kız birlikte alkol aldı. Sedefnur Çağlar sabah saatlerinde 7´nci katta bulunan dairenin penceresinden aşağı düştü.
GÖRENLER 112'YE HABER VERDİ
Genç kızın düştüğünü görenlerin haber vermesi üzerine 112 Acil Sağlık ekibi geldi. Derince Eğitim Araştırma Hastanesi´ne kaldırılan Sedefnur Çağlar´ın vücudunda kırıklar bulunduğu belirlendi.
HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR
Ağır yaralanan genç kız yoğun bakımda tedavi altına alınırken, hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.
2 POLİS VE KIZ ARKADAŞI GÖZALTINDA
Son dakika haberine göre polis olay yerinde incelemede bulunurken, polis memurları A.B. ile O.Ç. ve kız arkadaşı gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.