Son dakika... 5 bin kişiyi dolandırıp böyle dedi: "Bu kadar enayi varsa ben ne yapayım!"
Adana'da gazeteye verdiği iş ilanıyla 5 bin kişiyi dolandırdığı ileri sürülen ve yakalanınca, "Bu kadar enayi varsa ben ne yapayım" diyerek kendini savunan sanık, 273 yıl hapis cezasıyla yargılanırken dolandırdığı kişilerin zararını giderme sözü verip serbest kaldıktan sonra vaadini yerine getirmeyince, 14 yıl hapis cezasına çarptırıldı
ABONE OLAdana'da cezaevinden firar eden Mehmet C. (29) ulusal gazeteye, "dolgun maaşla kapıcı, temizlikçi, şoför, hizmetli aranıyor" diye ilan verdi. Bunun üzerine çok sayıda işsiz vatandaş Mehmet C.'nin açtığı büroya gelerek başvuruda bulundu.
Read more!
Mehmet C. kapıcılık başvurusu için 75 TL, şoförlük başvurusu için 50 TL, temizlikçi başvurusu için 25 TL ve hizmetli başvurusu için 20 TL aldı. Ancak aradan 1.5 ay geçmesine rağmen vatandaşlar bir türlü vaat edilen işe giremedi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ