Son dakika haberi Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na sert eleştiri
MHP Lideri Devlet Bahçeli, "Kılıçdaroğlu'nun her darbe dönemini müteakip iktidar mevkiine ulaşan CHP'nin dostlarıyla birlikte iktidar hedefi koyması yeni bir vesayet özlemidir" açıklamasında bulundu. Bahçeli ayrıca, "Kılıçdaroğlu'nun terörist Demirtaş'ı masum gösterme çabası bir garabet halidir. Osman Kavala'nın suçsuzluğunu iddia etmesi akıl tutulmasıdır" ifadelerini de kullandı
ABONE OLMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "1982 ile 1961 Anayasalarıyla birlikte 1921 ve 1924 Anayasalarının da vesayet altında hazırlandığını ihsas ve izhar etmiş olan Kılıçdaroğlu'nun Cumhuriyet'in kurucu kadrolarına ve Aziz Atatürk'e bu vesileyle hakareti reva görmesi maskesini iyice düşürmüştür." ifadesini kullandı.
AA'nın haberine göre Bahçeli, yaptığı yazılı açıklamada, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bugünkü grup konuşmasını "hezeyanname bildirisi", "skandal belgesi", "zillet ve hezimet beyannamesi" olarak değerlendirdi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ