Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan "İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı"nda açıklama yapıyor!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'İstanbul'un Sözü: Birlik, İrade, Zafer Programı'nda açıklamalarda bulundu.

        Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle; "Buradan İstanbul'un 39 ilçesinin her bir mahallesindeki sokağındaki kardeşlerime selamlarımı gönderiyorum.

        "96 BİN AK PARTİ SEVDALISIYLA BİR ARADAYIZ"

        Gece gündüz çalışan mücadele eden ter döken her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum. İstanbul İl Teşkilatımız hane hane sokak sokak şehrimizi kucakladı. İnşallah tempomuzu sürekli artırarak 2023'e kadar İstanbul'da dokunmadık gönül bırakmayacağız. Bugün burada 96 bin AK Parti sevdalısıyla bir aradayız.

        Biz kuru vaat yapmıyoruz. İcraat, icraat icraat... Türkiye'yi yeni yüzyıla biz hazırlıyoruz. İstanbul'da seçime kadar her haneyi en az 2 hatta daha fazla ziyaret ederek sahada boşluk bırakmayacağız. Bu programın ilk turunu ocak ayına kadar tamamlayacağız.

        REKLAM

        Birileri yuvarlak masanın etrafında döne dursun, biz fedakarlıkla, kalple, akılla ilmik ilmik örerek kendi yolumuza bakacağız. Yalan ve iftira siyasetine boyun eğmeden yolumuza devam edeceğiz.

        "SİNSİ PLAN VE DÜŞÜNCELERİ ÇÖPE ATACAĞIZ"

        AK Parti milletin partisidir. Bu partinin kurucusu milletin ta kendisidir. Bizler milletin emanetçisiyiz. Bu kadro 2023'te bir kez daha bayrağı zirveye dikecektir.

        Haneyi, sokağı, sandığı, mahalleyi sıkı tuttuğumuzda Allah'ın izniyle 2023 seçiminde tarihimizin en büyük zaferini elde etmemizin önüne kimse geçemez.

        2023 yılı ile ilgili sinsi plan ve düşünceleri çöpe atacağız. Finanstan teröre her aracı kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. İnsanlarımızı karamsarlık çukurunda boğmak için kullananlara eyvallah etmeyeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu imtihanı da başarıyla tamamlayacağız.

        REKLAM

        "MİLLETİMİZİN GÜCÜNÜN ÜSTÜNDE BİR GÜÇ GÖRMEDİK"

        Hiçbir yalan ve iftira gerçeği değiştiremez. Son 20 yılda elde edilen kazanımları inkar edenin gözüne dizine durur.

        Biz milletin gücünün üstünde bir güç görmedik. 15 Temmuz bunun en büyük kanıtıdır.

        Öte yandan kendi aralarında tepişmekten başka siyaset ortaya koyamayanların takdirini milletimiz yapmaktadır.

        "480 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

        Pençe Kilit Operasyonlarında 480 teröristi etkisiz hale getirdik. Türkiye kendi güvenliği için sınırları dışında belirlediği alanlarda her türlü tasarruf hakkına sahiptir. Bu hakkımızı kullanmamızın önüne kimse geçemez."

        Fotoğraflar: DHA

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ