Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Aysel Bozkurt domuz bağıyla öldürmüştü! Vahşet sürdü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İstanbul Beyoğlu'nda, Fırın Sokak’taki 3 katlı apartmanın 3'üncü katında, insanın kanını donduran bir vahşet yaşandı. Aysel Bozkurt’a (65) ulaşamayan arkadaşı Beren B., aynı binada yaşadığı Nevzat Ş. ve Atabey Nedim A. ile birlikte evine girdi.

        HAYATINI KAYBETTİĞİ BELİRLENDİ

        İHA'da yer alan habere göre kadını yerde elleri ve ayakları bağlı bir şekilde yatar halde gören arkadaşları durumu, sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, kadının bedeni üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Polis cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

        DOMUZ BAĞIYLA ÖLDÜRMEKTEN HAPİS YATTI

        Aysel Bozkurt'un, yaklaşık 15 sene önce birlikte yaşadığı Mehmet S. ile birlikte bir kişiyi domuz bağıyla öldürdüğü, yakalanarak cezaevine gönderilen Bozkurt'un, yaklaşık 2.5 yıl önce pandemi nedeniyle tahliye olduğu öğrenildi.

        SUÇ ORTAĞI KATİLİ OLDU

        Yaklaşık 13 yıl cezaevinde kalan Aysel Bozkurt'un, olay günü, geçmişte birlikte cinayet işlediği Mehmet S., arkadaşları Eyüp K. ve Sait K. ile evine gittiği, Mehmet S. ve arkadaşlarının burada önceden yaptıkları cinayet planını devreye sokarak önce Bozkurt'u boğarak öldürdüğü, ardından ellerini ve ayaklarını arkadan bağladıktan sonra kadının cep telefonunu da çalarak evden çıktığı saptandı.

        KADININ TELEFONU ÜZERİNDEN ÇIKTI

        Olayı gerçekleştirenleri yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri, kadının cep telefonunun çalındığını fark etti. Kadının arkadaşlarının ifadesine başvuran polis ekipleri, kadının geçmişini öğrendikten sonra cinayet zanlısının Mehmet S. olabileceğini tespit etti.

        Çalışmalar devam ettiği esnada dün akşam saatlerinde Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Feriköy Stadyumu çevresinde yürüyen bir şahsın tedirgin hareketler sergilediğini gördü. Şahsı durduran polis ekipleri, yaptığı üst aramasında iki adet cep telefonu olduğunu gördü. Yapılan inceleme sonucunda telefonlardan birinin öldürülmüş halde bulunan Aysel Bozkurt’a ait olduğu ortaya çıktı.

        BİR KİŞİ YAKALANDI İKİ KİŞİ ARANIYOR

        Gözaltına alınarak emniyete götürülen Mehmet S., cinayeti işlediğini itiraf ederek, Eyüp K. ve Sait K. olduğunu planladığını söyledi. Katil zanlısı Mehmet S.’yi teslim alan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, diğer iki zanlıyı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. Mehmet S.’nin emniyette ifadesinin alındığı ve “kasten öldürme” suçundan işlem yapıldıktan sonra adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ