Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika haberi! Sınav için gelen kızına kurşun yağdırdı - Haberler

        Elazığ'da bir baba 20 yaşındaki kızını silahla vurarak öldürdükten sonra intihara kalkıştı. Ağır yaralanan baba hastaneye kaldırıldı.

        Mustafa Uc'un haberine göre, Diyarbakır Ergani'de annesiyle birlikte yaşayan 20 yaşındaki Merve Konukoğlu, sınava girmek için Elazığ'a geldi. Genç kız Kırklar Mahallesi Huzur Sokak'ta bulunan ağabeyinin evinde kalmaya başladı. Bunu duyan baba Mikail Konukoğlu, kızıyla görüşmek için eve geldi.

        Baba kız arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Mikail Konukoğlu, yanında getirdiği tabanca ile kızına 3 el ateş etti. Mermilerin isabet ettiği Merve Konukoğlu olay yerinde hayatını kaybetti. Baba Mikail Konukoğlu daha sonra silahla kendini vurdu.

        Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan baba Mikail Konukoğlu, Fethi Sekin Şehir Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Merve Konukoğlu'nun cenazesi Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

        BABASI ÖLDÜRMEDEN BU NOTU PAYLAŞMIŞ: "BİR BABA DÜŞÜNÜN, GÖZÜNÜ KIRPMADAN KIZINI ÖLDÜRÜYOR"

        İHA'nın haberine göre de, Diyarbakır’dan olay yerine gelen anne Meryem’in ise feryatları yürekleri dağladı. Kızım daha sınava girecekti diyerek olay yerine gelen anne, "Kızım beni çok sevdi, ondan vuruldu" diyerek fenalık geçirdi. Yakınları acılı anneyi teselli etmeye çalıştı.

        Öte yandan sosyal medya hesabından hayatını kaybeden 20 yaşındaki Merve'nin paylaşımlarında baba vurgusu ise dikkat çekti. Merve'nin, yakın zamanda "Herkesi affederim babamı asla" paylaşımını beğendiği, ayrıca 3 ay önce "bir baba düşünün gözünü kırpmadan kızını öldürüyor her şeyi örnek gösterdiniz de çocukları için canını verecek babaları örnek alsaydınız sizde keşke" diye yazdığı ortaya çıktı.

        6 AY ÖNCE MEZAR KAZMIŞ

        Dehşet olayda ise farklı bir iddia daha ortaya çıktı. İddiaya göre, Mikail K, 6 ay önce Ergani'ye giderek ayrı yaşadığı eşiyle barışmak istedi.

        Eşinden olumsuz cevap alan Mikail K, yaşadığı Elmapınarı köyüne gelerek mezar kazdırdı. İsmini vermek istemeyen bazı köylüler, Mikail K'nın, "Bu mezara ye ben ya da karım girecek" dediğini ileri sürdü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ