Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Son dakika haberi: Trabzonspor transferde bombaları patlattı! İşte TS transfer açıklamaları... - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor, geçen sezon kiralık olarak bordo-mavili formayı giyen Denswil'in ve Udinese ile sözleşmesi biten Jens Stryger Larsen bonservisinin alındığını duyurdu. Kasımpaşa'dan Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat için görüşmelere başlandığı da açıklandı.

        Borsaya yapılan açıklamalar şöyle:

        DENSWIL

        "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Stefano Wilfred Denswil'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

        Kamuoyuna duyurulur.

        Saygılarımızla."

        LARSEN

        "Serbest statüde yer alan profesyonel futbolcu Jens Stryger Larsen'in Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

        Kamuoyuna duyurulur.

        REKLAM

        Saygılarımızla."

        EREN VE DOĞUCAN

        "Kasımpaşa A.Ş.'nin profesyonel futbolcuları Evren Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat'ın Kulübümüze transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.

        Kamuoyuna duyurulur.

        Saygılarımızla."

        İSTANBUL'A GELDİLER

        Spor Toto Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'un transfer görüşmelerine başladığı Doğucan Haspolat ile Danimarkalı Jens Stryger Larsen İstanbul'a geldi.

        Geçen sezon İtalya'nın Udinese takımında forma giyen serbest statüsündeki Danimarka Milli Takımı oyuncusu Jens Stryger Larsen, başkent Kopenhag'dan kalkan tarifeli uçakla İstanbul Havalimanı'na ulaştı.

        Kasımpaşa'da forma giyen ve yurt dışında bulunan Doğucan ise Hollanda'nın başkenti Amsterdam'dan İstanbul'a döndü.

        İki futbolcu da basın mensuplarının transferleriyle ilgili sorularını yanıtsız bırakarak İstanbul Havalimanı'ndan ayrıldı.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ