İflas eden Pamukkale Turizm'den açıklama
Pamukkale Turizm'in konkordato talebinin reddedilmesi ve İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından iflasının kararlaştırılmasının ardından firmadan açıklama geldi. Pamukkale Turizm Yönetim Kurulu, hukuki süreçlerin devam ettiğini belirterek özel faaliyet izninin alındığını belirtti. Pamukkale Turizm, seferlerde hiçbir değişiklik olmadığını da belirtti. Bababalım ailesi tarafından kurulan Pamukkale Turizm yaklaşık 600 civarında otobüsle hizmet veriyor
ABONE OLPamukkale Turizm'in mahkeme kararıyla iflas etmesinin ardından şirketin yönetim kurulu bir açıklama yaptı. Hukuki sürecin devam ettiğini ve özel faaliyet izninin alındığını belirten Pamukkale Turizm yetkilileri, şirketin seferlerini devam ettiğini ve hiçbir değişiklik olmayacağını belirtti.
Pamukkale Turizm'in açıklaması şöyle:
Pamukkale Turizm, bağlı iştiraki Pamukyol da dahil olmak üzere, nakit akışında problem yaşaması ve borçların sorunsuz bir şekilde ödenebilmesi için vadeli konkordato istemişti. Şirket, 26 Ekim'de alınan 3 ay geçici mühlet kapsamında komiser heyeti tarafından denetim sürecindeydi.