Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: İzmir'de kan donduran cinayet! Genç kadın boğularak öldürüldü
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İzmir'in Bergama ilçesinde 28 yaşındaki kadın evinde ölü bulundu, daha önce ilişkileri bulunduğu öne sürülen kişi gözaltına alındı.

        AA'da yer alan habere göre, ilçede ikamet eden Özlem Camgöz, dün tarladan dönen anne ve babası tarafından evde hareketsiz halde yatarken bulundu.

        İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, genç kadının hayatını kaybettiğini belirledi.

        CİNAYETİ İTİRAF ETTİ

        Savcı tarafından şüpheli ölüm raporu hazırlanan Özlem Camgöz'ün cenazesi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

        Bergama İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili Z.S'yi gözaltına aldı. Şüphelinin, ilk ifadesinde Özlem Camgöz ile aralarında önceden gönül ilişkisi olduğunu, bir süredir görüşmediklerini, olay günü evine gittiğini, kıskançlık nedeniyle aralarında tartışma çıktığını anlattığı öğrenildi.

        Z.S'nin, ifadesinde Özlem Camgöz'ün boğazını sıktığını, yere yığılınca evden çıktığını, bir süre sonra dönerek kontrol ettiğini, öldüğünü anlayınca kaçtığını itiraf ettiği de belirtildi.

        Şüphelinin emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ