Özel'in Akıncı ile görüşmesine tepki
MHP lideri Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, "CHP yönetiminin yumuşama açıklamaları zemzem diye ifade edilen baldıran zehrinden başka bir şey değildir" ifadelerini kullanan Bahçeli, "CHP ile DEM ateş ile oynuyor. Bu günlerde CHP liderinin 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz' ifadesi bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır" dedi. Konuşmasında Kıbrıs Barış Harekatı'nın 50. yıl dönümüne de değinen Bahçeli, "Rotasını kaybeden CHP'nin yumuşama çağrıları baldıran zehrinden başka şey değildir. Mustafa Akıncı ziyareti akıl tutulması kadar kutlamalara gölge düşürmüştür. CHP, egemenlik çıkarlarımızla çarpıklık içindedir" dedi. Sokak hayvanları ile ilgili düzenlemeye de değinen Bahçeli, "Türk milleti hayvanları sever. Köpekleri dost kabul eder. O sebepten köpeklere karşı uygulanacak yanlışın karşısında olur. MHP gerekeni yapacaktır" şeklinde konuştu
ABONE OLMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında konuştu. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:
"Mersin'de bölücü örgüt adına halay çekenler şımarıklıklarına katlanacaktır. Azgınlaşmış tahrikleri yakından takip ediyoruz. CHP ile DEM ateş ile oynuyor. Bu günlerde CHP liderinin 'Kürtler ben eşit hissetmiyorum, onlar eşit hissedene kadar mücadeleye devam edeceğiz' ifadesi bölücü bir ağızdır. DEM'lenen CHP demokrasimize leke sürmekte, milli birliği kundaklamaktadır. CHP'nin şifreleri DEM'in kullanımındadır. CHP milli güvenliğe zarardır.
Karamsar tablo çizenler gerçek manada Türkiye'nin gücünü kavramaktan aciz düşenlerdir. CHP başkanının tarihin en ağır ekonomik krizinin yaşandığını iddia etmesi ülkesine itibar etmeyen bir siyasetçinin deli saçmasıdır. Dezenflasyon süreci her geçen gün etkisini göstermektedir. Kredi derecelendirme şirketleri ekonomi ivmesini teyit etmesi sevindirici gelişmedir.
Türkiye ekonomisi en kötü senaryoların engellerine takılmadan hızla ilerleme kaydediyor. Ekonomi hızla ilerliyor. Emeklilerimizin, memurlarımızın, işçilerimizin, esnaflarımızın, çiftçilerimizin hayat standartlarının yükseltilmesi ilk sıradadır. Krizlerin kulislerin ve kutuplaşma dalgalarının partisi Cumhuriyet Halk Partisi'dir.
İstismar edilen emekliler sosyal ve insani seviyeye kavuşacaktır. Cumhur İttifakı'nın ortak gayesi budur. Ülkenin bekası ile milletin refahı en üst düzeyde temsil ediliyor. CHP başkanının 'her çiftçiye bedava traktör' vaadi ile 'altın' sözü tam aldatma ve bir siyasetçinin kuyruklu yalanı olarak hafızalarda yerini korumaktadır. Dar ve orta gelirli vatandaşlara destek verilmesi sosyal devlet anlayışının gereğidir. CHP'nin tek yaptığı bol keseden atıp tutmaktadır. Gündemi değiştirme hevesleri kursaklarında kalmaktadır. Kimliksiz ve köşesiz partinin kozmik odası işgale uğramış, karar bünyesi komaya girmiştir. Yumuşama dayatması altında Türkiye'nin ilkelerinden uzaklaşması, ihanetin aklanma uğraşları stratejik olarak karşımıza çıkmaktadır. Rotasını kaybeden CHP'nin yumuşama çağrıları baldıran zehrinden başka şey değildir. Mustafa Akıncı ziyareti akıl tutulması kadar kutlamalara gölge düşürmüştür. CHP, egemenlik çıkarlarımızla çarpıklık içindedir.