Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA HABERİ: Şarkıcı Seçil Çiftçi, eski sevgilisini öldürdü! Detaylar ortaya çıktı: Babasının yardımıyla ormanlık alana atmışlar...
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Sancaktepe’de mantar toplayan bir vatandaş, ormanlık alanda elleri ve ayakları bağlanmış bir erkeğe ait cansız beden buldu.

        Habertürk muhabiri Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, olayı hemen Jandarma ekiplerine bildirdi.

        Olay yerine gelen İstanbul İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kimliği belirsiz cesedin parmak izinden Semih Sevim'e ait olduğunu tespit etti. Tokat’tan kayıp başvurusu bulunduğu ortaya çıkan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        İZİ ŞARKICI ESKİ SEVGİLİSİNE UZANDI

        Yapılan çalışmalarda öldürülen Semih Sevim’in 25 Aralık 2022 günü Tokat’tan İstanbul’a geldiği tespit edildi. Derinleşen soruşturmada, Sevim’in eski kız arkadaşı olduğu iddia edilen şarkıcı Seçil Çiftçi ile görüştüğü belirlendi. Elde edilen telefon görüşmelerinden maktulün son görüştüğü kişinin de şarkıcı Seçil Çiftçi olduğu tespit edildi.

        CİNAYET ŞİŞLİ’DE İŞLENDİ

        Gözaltına alınan Seçil Çiftçi, jandarmaya önce çelişkili ifadeler verdi. Daha sonra cinayeti itiraf eden Seçil Çiftçi olayın detaylarını anlattı. Çiftçi'nin iddialarına göre, Semih Sevim, eski erkek arkadaşıydı. Tokat’tan kendisine hep çiçek gönderiyordu ve barışmak istiyordu. Olay günü de Şişli’deki evine geldiğini belirten Seçil Çiftçi, maktulle tartıştığını ve kafasına sandalye demiri ile vurduğunu söyledi.

        CESEDİ SANCAKTEPE ORMANLIK ALANA ATTI

        Öldüğünü görünce de babası C.Ç.’yi çağırdığını anlatan Seçil Çiftçi el ve ayaklarını bağladığı esik erkek arkadaşının cesedini arabayla Sancaktepe’de ormanlık alana attıklarını söyledi.

        BABA-KIZ TUTUKLANDI

        Soruşturmanın ardından adliyeye götürülen şarkıcı ve model Seçil Çiftçi ile babası C.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

         Öldürdüğü eski sevgilisini babasıyla birlikte ormana attı!
        Öldürdüğü eski sevgilisini babasıyla birlikte ormana attı! Haberi Görüntüle
        ÖNERİLEN VİDEO
        Haberi Hazırlayan: Kenan Butakın
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ