Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çıplak ayakla turşu kazanına girmişti! Son dakika: Adres belli oldu
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa’nın Viranşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı İsa T., Manisa’nın Turgutlu ilçesindeki bir tesiste elbiseleri ve çıplak ayaklarıyla turşu kazanına giren akrabası Ali G.’yi cep telefonuyla görüntüleyip sosyal medyada paylaştı.

        İHA'nın haberine göre, sosyal medyada tepki çeken görüntüleri inceleyen ekipler, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemede her iki şahsın da Viranşehir ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirlendi.

         Turşu tesisinde skandal görüntü!
        Turşu tesisinde skandal görüntü! Haberi Görüntüle

        Videoyu çeken İsa T.'nin adresini belirleyen ekipler, düzenledikleri operasyonla şahsı gözaltına aldı. Zanlı emniyette götürülürken kazanda görüntülere yansıyan ve Manisa’nın Turgutlu ilçesinde ikamet ettiği belirlenen Ali G.’nin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

        REKLAM

        BAKAN PAKDEMİRLİ'DEN AÇIKLAMA

        Öte yandan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de yaptığı açıklamada, "Basın ve yayın organları ile sosyal medyada infial yaratan, turşu işletmesindeki uygunsuz görüntülere sebep olan A.G. isimli şahıs, ikametgahı olan Urfa Viranşehir´de gözaltına alınmıştır. Konuyu açıklığa kavuşturan Ankara, Şanlıurfa ve Manisa emniyetimize teşekkür ediyorum." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ