Son dakika... Türkiye genelinde sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi
Son dakika haberi... Türkiye genelinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri çerçevesinde, hafta sonu belirli saatlerde uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması sona erdi. Dün akşam 20.00'de başlayan kısıtlama bu saat 05.00 itibariyle kaldırıldı. İçişleri Bakanlığı'ndan sona eren sokağa çıkma kısıtlaması hakkıdna açıklama yapıldı. Açıklamada kısıtlamaya uymayan 12 bin 671 kişiye adli ya da idari işlem uygulandığı bildirildi.
ABONE OLYeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadele tedbirleri kapsamında Türkiye genelinde dün saat 20.00'de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması bu sabah saat 05.00 itibariyle sona erdi.
İçişleri Bakanlığının genelgesiyle, yeni karar alınıncaya kadar hafta sonları 10.00-20.00 saatleri dışında sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Üretim, imalat ve tedarik zincirleri, bu kısıtlamadan muaf tutulacak.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ