Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol NBA Shaq'ten sert suçlamalar! - Basketbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR SERVİSİ Kobe'yi öven ve aralarında bir problem olmadığını belirten Shaq, "Belki de bu durumu dizayn eden Phil Jackson’dan başkası değildi" diye konuştu.

        NBA'in gelmiş geçmiş en büyük oyuncularından; Phoenix Suns'ın yıldızı Shaquille O'neal, eski koçu Phil Jackson hakkında sert suçlamalar yaptı.

        Los Angeles Daily gazetesine açıklamalarda bulunan Shaq, "Tanrı şahidim ki saha içinde Kobe ile hiçbir zaman problem yaşamadık. Saha dışında olanlarsa sanırım Phil'in suçuydu. Bizi bir kere bile odasına çağırıp, bu konu hakkında konuşmadı.’Hey oturun yerinize ve kendinize gelin’ demedi. Oysa biliyorsunuz ki; ben Kobe’nin hakkımda bir şey söylediğini duyduğumda üzülüyordum. Kobe de biliyorum ki aynı şekilde. Yani sanırım bunların hepsi onun kurgusuydu" ifadelerini kullandı.

        Eski takımı Los Anlegeles Lakers'a dönebileceğini de belirten süper yıldız, "2010'da Lakers'a geri dönebilirim, Lakers'ta oynamamam için bir kural yok" dedi.

        Açıklamasının sonunda Kobe'yi de öven Shaq, "O zamanlara dönüp bakıyorum da o ne dedi, bu ne dedi. Haber programlarında Kobe-Shaq tartışmaları aslında bayağı eğlenceliydi. Bütün bu eğlencenin dışında aslında biz Lakers tarihinin en iyi iç dış kombinasyonunu oluşturduk" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ