Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

HABERTURK.COM SPOR SERVİSİ

Uzun süredir, Real Zaragoza forması giyen Ricardo Oliveira ile temas halinde olan Galatasaraylı yöneticiler gözünü Şilili gol makinesi Humberto Suazo'ya çevirdi!

Meksika'da yayın yapan gazeteler, Humberto Suazo'nın Galatasaray ile sıcak temas halinde olduğunu ve transferin bitmesinin an meselesi olduğunu yazdı!

İngiliz gazeteleri ise Tottenham ile Galatasaray'ın Meira'dan sonra Suazo transferi içinde karşı karşıya geldiğini ancak Sarı kırmızılı ekibin bu transferde bir adım önde olduğunu yazdı. Aynı haberde Aston Villa ve Blackburn Rovers'ın da Suazo için nabız yokladığı yer aldı!

Öte yandan Sabah gazetesinin haberine göre, Humberto Suazo Meksika basınına yaptığı açıklamada "Türkiye defterini tamamen kapattım. Özel sebeplerden dolayı kampa geç katılmıştım. Ama Monterrey'de mutluyum" dediği bildirildi.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ