Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da Nihat Doğan aidatı yatırırsa oy kullanabilecek - Galatasaray Haberleri

        Tarsus'ta öldürülen Özgecan Aslan hakkında tepki çeken tweeti sonrasında Galatasaray Kulübü üyeliğinden ihracı için çalışma başlatılan Nihat Doğan'la ilgili şok bir gerçek ortaya çıktı.

        Hürriyet'in haberine göre; Doğan'ın 200 liralık yıllık aidataını 28 Şubat'a kadar yatırması durumunda gelecek ay yapılacak Mali Genel Kurul'da oy kullanabileceği belirlendi. Galatasaray Kulübü tüzüğü gereği, yönetimin kararı genel kurul üyelerinin oylamasına sunuluyor.

        Galatasaray'ın Mali Genel Kurul'u ise, Mart ayının sonunda yapılacak. Nihat Doğan, aidat borcunu ödediği taktirde, 28 Mart'ta yapılacak mali kongrede oy kullanabilecek. Doğan'ın üyelikten ihraç edilip edilmeyeceği yönündeki oylama ise, daha sonra yapılacak.

        Mersin'in Tarsus İlçesi'nde evine gitmek için bindiği minibüste vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra Nihat Doğan'ın attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti büyük tepki çekmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ