Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Luiz Adriano'yu transfer etmek istiyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Bu sezon yaşananan gol sorununu gelecek sezon yaşamamak için kolları sıvayan Fenerbahçe'de idari menajer Hasan Çetinkaya'nın geçen hafta içinde Almanya'ya gitmesi dedikodu kazanını kaynattı.

        2

        Çetinkaya'nın Münih'e yaptığı sürpriz yolculuk için bazıları Bayern'de oynayan Franck Ribery'ye gittiği bazıları ise Yunus Mallı'nın tapusunu aldığı şeklinde iddiaları gündeme getirdi.

        3

        MÜNİH'TE ADRIANO'NUN MENAJERİ İLE İKİNCİ GÖRÜŞME
        Fakat Çetinkaya'nın Münih yakınlarındaki Ammersee'de, Luiz Adriano'nun menajeri Boban Simic, avukatı Birgit Seidel ve bir de gurbetçi bir menajerle bir araya geldiği bildirildi.

        4

        Şubat başında İstanbul'a gelerek Luiz Adriano için prensipte evet diyen Simic'in, Almanya'ya davet ettiği Çetinkaya'ya; Roma, Wolfsburg ve Juventus'un tekliflerini de anlatarak Fenerbahçe'nin resmi teklifini dinlemek istediğini ilettiği öğrenildi.

        5

        JUVENTUS'UN TEKLİF ETİĞİ RAKAMIN YAKLAŞIK 2 KATI
        Fenerbahçe'nin en yüksek teklifi yapan Juventus'un 4 yıl için önerdiği rakamın yaklaşık 7 milyon euro daha fazlasını teklif ettiği iddia edildi. Kanarya'nın Brezilyalı golcü için yıllık 3 milyon euro'dan 4 yıllık teklifin yanı sıra 3 milyon euro da imza parası teklif ettiği belirtildi.

        6

        Juventus'un ise vergiler Adriano'ya bu rakamı ancak vergiler dahil teklif ettiği, vergiler düşüldüğünde sambacının cebine Fenerbahçe'nin teklifinin ancak yarısı yani yüzde 60'ı kadar bir rakamın gireceği belirtildi. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ