Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Lucescu Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyı yorumladı - Fenerbahçe Haberleri

        Fe­ner­bah­çe oto­bü­sü­ne Trab­zo­n’­da otomatik av tüfeğiyle ya­pı­lan sal­dı­rı, Tür­ki­ye­’de uzun sü­re­dir yaşanan fut­bol te­rö­rü­nün gel­di­ği bo­yu­tu göz­ler önü­ne ser­di. Öy­le ki, Av­ru­pa ve dün­ya ba­sı­nın­da da büyük yan­kı uyan­dı­ran olay Uk­ray­na­’da ya­şa­nan iç sa­va­şın or­ta­sın­da Shakh­tar Don­ets­k’­te tek­nik direktörlük gö­re­vi­ni sür­dü­ren Mir­ce­a Lu­ces­cu­’yu bi­le deh­şe­te dü­şür­dü.

        "HERKES GİBİ BEN DE ÜZGÜNÜM"

        Ül­ke fut­bo­lu­mu­zu bü­yük bir pres­tij kay­bı­na uğ­ra­tan si­lah­lı sal­dı­rı ola­yı­nı de­ğer­len­di­ren Ru­men tek­nik adam ya­şa­nan­la­rı her­kes gi­bi ken­di­si­nin de bü­yük bir üzün­tüy­le kar­şı­la­dı­ğı­nı ifa­de et­ti. Da­ha ön­ce Galata­sa­ray ve Be­şik­ta­ş’­ta şam­pi­yon­luk­lar ya­şa­yan de­ne­yim­li ça­lış­tı­rı­cı "Biz bu­ra­da ken­di so­run­la­rı­mız ve mü­ca­de­le­miz­le meş­gu­lüz. An­cak el­bet­te Tür­ki­ye­’de­ki ola­ya ka­yıt­sız de­ği­lim. Du­yun­ca çok üzül­düm. Bun­la­rın fut­bol­da ye­ri yok. Her­kes bil­me­li ki bu bir sa­vaş de­ğil, sa­de­ce bir oyu­n" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

        ERTUĞRUL: TÜRKİYE'YE GELMEYEBİLİR

        Lu­ces­cu olay hak­kın­da baş­ka bir yo­rum­da bu­lu­na­ma­ya­ca­ğı­nı ifa­de eder­ken, Ru­men ça­lış­tı­rı­cı­nın Tür­ki­ye da­nış­ma­nı Sü­rey­ya Er­tuğ­rul, çar­pı­cı bir tes­pit­te bu­lun­du. Ge­le­cek se­zon Tür­ki­ye­’de bir ta­kım çalıştırabilece­ği söy­len­ti­le­ri do­la­şan Lu­ce için "Ho­ca yağ­mur­dan ka­çar­ken do­lu­ya tu­tul­maz. Son olay­dan son­ra du­rum kan da­va­sı­na dö­ner­se ho­ca bu­ra­ya gel­mez. Sa­va­şın hu­zur­suz­luğu ne­de­niy­le de­ği­şim istiyor. Sa­vaş­tan ka­çar­ken bu­ra­da hu­zur­suz­luk gö­rür­se gel­mez" ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

        (Bugün)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ