Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transfer için kolları sıvadı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Ocak ayında Sarı-Lacivertliler’in transfer etmek için en çok çabaladığı isim Ozan Tufan’dı. Ancak taraflar bir türlü anlaşma sağlayamadı. Başkan Aziz Yıldırım, sezon sonunda Ozan Tufan’ı Sarı-Lacivertli ekibe kazandırmak için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

        2

        20 yaşındaki orta saha oyuncusunu çok beğenen Yıldırım’ın hayali, önümüzdeki dönemde gençleştirilecek olan kadroyu Ozan Tufan’ın etrafında şekillendirmek. Bu nedenle Aziz Yıldırım’ın Ozan’dan vazgeçmeye hiç niyeti yok.

        3

        Yaz transfer döneminde bir numaralı hedef iyi bir golcüye imza attırmak. Listenin ilk sırasında ise Bursaspor’un gol makinesi Fernandao var. Brezilyalı yıldız Türkiye’yi, ligi yakından tanıması ve maliyetinin nispeten düşük olması nedeniyle transferde öncelikli hale geldi.

        4

        Sarı-Lacivertliler’de Gökhan Gönül, sağ bekte yıllardır alternatifsiz durumda. Yönetim, bu sıkıntıya Şener Özbayraklı ile son vermeye hazırlanıyor. Müthiş çıkışıyla milli takıma kadar yükselen Şener’in sözleşmesinde, “5 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi bulunuyor.

        5

        Fenerbahçe Yönetimi ise bu bedeli daha aşağıya çekmek istiyor. Eğer bu transfer gerçekleşirse, Şener Özbayraklı sağ bekte, Gökhan Gönül ise ayrılacak olan Kuyt’ın yerine sağ açıkta görev yapabilir.

        6

        Yönetim, Şener ve Ozan için Bursaspor’a içinde takasın da bulunduğu iyi bir teklif yaparak iki oyuncunun da transferini bitirmeye çalışacak. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ