Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kanarya ara vermedi! - Fenerbahçe Haberleri

        Turkcell Süper Lig'de dün yapılan maçta Ankaraspor'u 2-0 yenen Fenerbahçe, ligin 12. haftasında Ankaragücü ile 22 Kasım Cumartesi günü deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

        Samandıra Tesisleri'nde teknik direktör Luis Aragones yönetiminde yapılan antrenmanda, Ankaraspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcular yenileme çalışması yaptı.

        Diğer oyuncular ise orta sahada minyatür kale maçın ardından, dar alanda teknik ağırlıklı maç yaptı. Maçta suratına top gelen kaleci Volkan Babacan, çalışmayı tamamlayamadı.

        Antrenmana (A) Milli Takım kampına giden Volkan Demirel, Semih, Gökhan ve Kazım katılmazken, tedavileri süren Alex ile Can, kondisyoner Dolu Arslan ile birlikte çalıştı.

        -SEMİH'İN SAĞ DİZ BÖLGESİNDE KEMİK ÖDEMİ OLUŞTU-

        Ankaraspor maçında sakatlanarak 15. dakikada yerine Emre'ye bırakan Semih'in, dün maçtan sonra çekilen MR sonucu açıklandı.

        Semih'in sağ diz bölgesinde kemik ödemi oluştuğunu bildirildi.

        Bu arada, Deivid'in sol ayak bileğinde ağrı şikayeti bulunduğunu, ancak Brezilyalı futbolcunun sakatlığının önemli olmadığı, antrenmanda suratına top gelen kaleci Volkan Babacan'da da kırık olmadığı kaydedildi.

        Fenerbahçeli futbolcular yarın izin yapacak. Sarı-lacivertliler, 18 Kasım Salı günü yapacakları çift antrenmanla Ankaragücü maçı hazırlıklarına devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ