Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Demirören'den teşekkür! - Beşiktaş Haberleri

        ''Bursaspor misafirperverliğin en güzel örneğini gösterdi. Bursasporlu taraftarlar da sadece takımlarını desteklediler. Medeni Bursaspor taraftarına da bu çok yakıştı. İnşallah, İstanbul'daki maç da hem Bursaspor taraftarını hem Bursaspor yönetimini, İnönü'de ağırlamaktan mutluluk duyacağız. Kötü günleri unutup, hep beraber iyi günlere gideceğiz.''

        Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı da maçın teknik olarak değil, yaşanan dostluk açısından değerlendirilmesi gerektiğini söyledi.

        Yazıcı, Bursasporlu taraftarların, sadece kendi takımlarını desteklediklerini, rakip takımla uğraşmadıklarını dile getirerek, ''Tribünler çok güzeldi, centilmenlik vardı. Bence bu her şeyden önemli'' dedi.

        Beşiktaş yöneticisi Kenan Öner'in maç çıkışı, ''Ligin ikinci yarısında Bursaspor taraftarlarını İstanbul'da ağırlamaktan mutluluk duyarız'' şeklinde açıklama yaptığının hatırlatılması üzerine Yazıcı, ''Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ama bu sadece söylemlerle olmaz. Medya, taraftar grupları ve yöneticiler, bu konuda istekli olmalı. Kalıcı barış sağlanmalı'' diye konuştu.

        "AÇIKLAMALAR MAÇA YANSIMADI"

        Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Kenan Öner, Bursaspor ve Beşiktaşlı yöneticilerin hafta içinde yaptıkları gergin açıklamaların maça yansımadığını söyledi.

        Öner, Bursapor ile Beşiktaş arasında golsüz sona eren maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursa'da yeşil-beyazlı yönetim tarafından çok iyi karşılandıklarını kaydetti.

        Bursasporlu taraftarların da olması gerektiği gibi sadece kendi takımlarını desteklediğini, herhangi tatsız bir olay yaşanmadığını belirterek, ''Hafta içi yapılan açıklamalar maça yansımadı. Bu iş artık bitmeli. Bizi gayet iyi karşılayan ve ağırlayan Bursaspor yönetimine, taraftarlarına teşekkür ediyorum. 2. yarıda İstanbul'daki maçta Bursaspor yönetimini ve taraftarlarını ağırlamaktan gurur duyacağız'' dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ