Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Lider emin adımlarla ilerliyor! - Trabzonspor Haberleri

        Yanal, kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, ligin sonuna kadar bu tablonun devam etmesini istediklerini belirterek, ''Oyuncularımızın bir takım eksiklikleri kapatmaları ve sonuç almasını bilmeleri bizim için sevindirici'' dedi.

        Ligin genel ortalaması içerisinde Trabzonspor'un istediğini aldığını kaydeden Yanal, ''Biz yüksek oyun kimliğimizi daha sık aralıklarla sahaya yansıtabilmeyi becermeliyiz. Üzerimizde bunu engelleyecek hiçbir baskı yok. Çünkü baskı denebilecek durumu yaratabilecek herhangi bir problem söz konusu değil. Yönetimimizle futbolcularımızla ve diğer diyaloglarımızla gayet doğru bir şekilde ilerliyoruz. Şu an sadece takımımızla istediğimiz noktalara gelmek için uğraşıyoruz'' diye konuştu.

        Yanal, ligde tüm rakiplerin oyun içerisinde güçlü yönlerini planlı bir şekilde hissettirme, güçsüz yönlerini de kapatabilme organizasyonlarını başarılı şekilde uyguladıklarına dikkati çekerek, şunları söyledi:

        ''4-0 kazandığımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı da dahil rakiplerimiz, iyi oyun disipliniyle birlikte oyuncularının yüksek performanslarını kullanmaya çalışıyorlar. Bunun gibi hafta sonu oynayacağımız Sivasspor dahil, örnek vermek gerekirse Kayserispor, Eskişehirspor, Bursaspor, Ankaraspor, Gaziantepspor başta olmak üzere diğerleri hiç de yabana atılmayacak güçte ve organizasyondalar. Ligimizin bu şekilde çok daha renkli olacağı inancındayız.''

        -TARAFTARIN KATKISI-

        Trabzonspor'un rakipleriyle kentin futbol kültürü, takımı ve geleneksel altyapısıyla mücadele ettiğinin ifade eden Yanal, şöyle konuştu:

        ''Bu avantajlarımızı yönetimi, futbolcusu ve taraftarıyla bir bütünlük içerisinde devam ettiriyoruz. Hazırlanan bu güzel ortamda Trabzonspor'un başarı geleneklerine hizmet edecek bir yapının oluştuğunu görmekteyiz. Özellikle taraftarlarımızın bu takım kurulurken göstermiş olduğu ilgi, alaka ve inancın alınan sonuçlarda büyük katkısının olduğunu inkar edemeyiz. Onların bize olan inancı ve kazanma duygusu önemli bir sinerji olarak geri dönmekte ve takıma büyük katkı sağlamaktadır. Onların takımlarına gösterdikleri sabır ve tevazu bizlere bir kat daha sorumluluk yüklüyor. Aynı tevazu ve desteğin sürmesini bekliyoruz.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ