Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın görünmeyen yıldızları - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Onlar gece ve gündüzlerini o kulüp için verseler de kimse onların isimlerini bilmez, hatta tanımazlar bile... Malzemecisi, şöförü, aşçısı, güvenlikçisi kısaca tüm personel o takımın büyük yükünü çeker. İşte Galatasaray’da da bu isimler büyük önem taşıyor. Futbolcular birer yıldız ancak onlar da arka planda kalan Galatasaray’ın yıldızları.... Tek tek tek hepsini tanıtalım:

        FEYYAZ KAPTAN

        44 yaşındaki Feyyaz Yalçın, 22 yıllık uzun yol şoförü. 12 senedir Galatasaray’ın A takımını taşıyor. Yılda 15 bin km yol kat ediyor. Fatih Terim, Eric Gerets, Karl Heinz Feldkamp, Cevat Güler, Bülent Korkmaz, Rjkaard, Michael Skibbe, Roberto Mancini, Cesare Prandelli ve Hamza Hamzaoğlu gibi antrenörlerin bulunduğu dönemde direksiyonda hep o vardı. 5 şampiyonluk yaşadı. 3 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa’yı otobüsle müzeye yine o götürdü.

        DEFANSIN KAPI GİBİ 3’LÜSÜ

        Galatasaray kafilesini koruyan 3 isim; Yalçın Aydemir, Uğur Özcücük ve Servet Kaynar... 41 yaşındaki Aydemir; boksör ve aynı zamanda sokak dövüşçüsü, bir dönemde amatör kalecilik de yapmış. 46 yaşındaki Özcücük ise 27 yıldır korumalık yapıyor ve 16 sene tekvando ile uğraştı. Servet Kaynar 29 yaşında. 8 yıldır korumalık yapıyor. Görevi kamplarda insanları revize etmek. Oyuncuları rahatsız edenlerden insanlardan korumak.

        ELLERİNE SAĞLIK BÜLENT USTA

        50 yaşındaki Bülent Çelik, G.Saray’da 14 yıldır aşçlık yapıyor. 5 şampiyonluk, 3 Türkiye Kupası, 3 Süper Kupa gördü. Kamplara gelirken, kafileyi doyurmak için 100 kilo pirinç, çay, kahve, bulgur, nohut, kuru fasulye ve mercimek getiyor. Oyuncuların en sevdiği menü çorba, kurufasülye ve pilav.

        EMEKTAR ÇELİK

        G.Saray’da iki malzemeci var... Hasan Çelik ve Veli Muğlı... Çelik, 23 yıldır kulüpte malzemecilik yapıyor. 1 UEFA, 1 Süper Kupa, 12 Türkiye Şampiyonası, 6 Türkiye Kupası, 3 Cumhurbaşkanlığı, 3 TFF Süper Kupa, 1 Başbakanlık ve 1 TSYD şampiyonluğu yaşayan Hasan Çelik, “Ailemizden çok futbolcularla vakit geçiriyoruz.” diyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ