Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Barcelona'dan flaş Arda Turan kararı! - Futbol Haberleri

        Ocak 2016’ya kadar transfer yasağı bulunduğu için yeni yıldızının yarım sezon forma giymeme problemini kabullenen Barça, bu kez, “Yeni transferler hazırlık maçlarında da oynayamaz” açıklamasıyla şoke oldu.

        Bu gelişme üzerine İspanyol temsilci, hem maç eksiği ortadan kalksın hem de 2016 yolunda Türk Milli Takımı’na hazırlansın düşüncesiyle Arda’yı kiralama kararı verdi. Bu haber Türkiye’de de büyük yankı buldu. Özellikle de Fenerbahçe cephesinde!

        DEVLER LİGİ YASAK!

        Yıllardır Arda Turan’a duyduğu hayranlığı gizlemeyen ve ona Fenerbahçe forması giydirmek isteyen Aziz Yıldırım’ın yarım sezonluk bu seçenek için Barça’nın kapısını çalmaya hazırlandığı ortaya çıktı. Yıldırım’ın Arda için gözden çıkardığı rakam ise tam 5 milyon Euro (Yaklaşık 15 milyon TL). Barcelona için Arda’nın kiralanması için en önemli şart o ekibin Şampiyonlar Ligi’nde oynamaması. Zira, ligin ikinci etabında ceza bitecek ve kulüp tarihinin en pahalı 4. transferi kadroya girebilecek. Aziz Yıldırım’ın bu konuda da planı hazır. Buna göre eğer Barça ve Arda ikna edilirse Sarı-Lacivertliler, daha sonra İspanyol ekibinde oynayabilmesi için yıldız futbolcuyu Devler Ligi listesine de dahil etmeyecek.

        TERİM DE 'GİT'erim de 'Git' DİYECEK

        A Milli Takım’ın da en önemli kozu Arda Turan için Ay-Yıldızlılar’ın Futbol Direktörü Fatih Terim de kiralanma fikrine yakın duruyor. Deneyimli hocanın kendisine fikir sorulması durumunda, “Milli takım için çok önemli bir oyuncusun. Ayrıca kişisel olarak da yarım sezon hiç maç oynamaman sıkıntı yaratır. Takım önemli değil ama mutlaka bu seçeneği dikkate al” mesajını vereceği öğrenildi.

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ