Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'nın Shakhtar Donetsk'i yıkma planı - Fenerbahçe Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL
        Şampiyonlar Ligi 3 ön eleme turunda güçlü Shakhtar Donetsk ile eşleşen Fenerbahçe ilk maçta rakibiyle golsüz berabere kalarak tur şansını Ukrayna’ya bıraktı.

        2

        Kanarya her ne kadar istediği avantajı elde edemese de 0-0 hariç tüm beraberlikle ve alacağı galibiyetle tur atlıyor.

        3

        Bu sebeple rövanşta mutlaka gol ve goller bulması gereken Sarı-Lacivertliler’de teknik direktör Vitor Pereira Shakhtar Donetsk deplasmanına katı bir savunma anlayışıyla çıkmayı planlamıyor.

        4

        ‘DAHA SIK ŞUT ÇEKİN’
        Oyuncularına bu düşüncesini yavaş yavaş aktarmaya başlayan Portekizli teknik adam, “Belki tam olarak istediğimiz sonucu alamadık ama şu anda onların üzerinde daha büyük bir baskı var.

        5

        "Bulacağımız erken bir gol ipleri tamamen elimize almamıza neden olur. Biz katı savunma yapıp kaderimizi beklemek yerine kalitemizi konuşturup ipleri elimize almalıyız."

        6

        "Bu baskı onlara mutlaka hata yaptıracaktır. Ne yapıp edip o golü bulmalıyız. Bu gol ne kadar erken gelirse işler o kadar bizim istediğimiz gibi gelişir” sözlerini kullandı."

        7

        SISTEMDE UFAK OYNAMALAR
        Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, genelde oyun anlayışından vazgeçmese de Shakhtar deplasmanında sistemde ufak-tefek oynamalar yapmayı planlıyor.

        8

        Kadıköy’deki maçın ikinci yarısında daha çok 4-2-3-1 gibi bir sisteme çevrilen Sarı- Lacivertliler buna benzer bir dizilişle rövanşta sahaya çıkabilir.

        9

        PERSİE ISINIYOR
        Takıma geç katıldığı için idman ve maç eksiği bulunan Robin van Persie her geçen gün kendini buluyor.

        10

        Hollandalı yıldız özel idmanların yanı sıra kendisi de ekstra çalışmalar yaparak bir an önce takım arkadaşlarının seviyeye gelmek için yoğun çaba sarf ediyor.

        11

        Tecrübeli futbolcunun Ukrayna’da oynanacak rövanşta daha fazla dakika alması bekleniyor. Maç gününe kadar göstereceği çıkışa göre Van Persie’nin ilk on birde oynama şansı bile olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ