Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi Feghouli attı, Valencia kazandı - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi gruplarına giden yolda, son engel olan play off turunda bugün oynanan beş maçın ardından ilk maçlar tamamlandı. Play-off turu rövanş maçları ise, 25-26 Ağustos tarihlerinde oynanacak.

        Fenerbahçe'nin transfer listesindeki Feghouli'nin ilk 11'de çıktığı maçta, Valencia evinde Monaco'yu 3-1 mağlup etti. Cezayirli yıldızın bir gol, bir de asist yaptığı maçta, Fenerbahçeli taraftarlar da transfer için bir hayli iştahlandı.

        SHAKHTAR GOL YEMEDEN DEVAM

        3. ön eleme turunda Fenerbahçe'yi 0-0 ve 3-0'lık skorlarla eleyerek, play off'ta Rapid Wien ile eşleşen Shakhtar Donetsk, ilk maçta Avusturya temsilcisine karşı deplasmanda 1-0 galip geldi ve tur için avantaj yakaladı.

        CELTIC AVANTAJ YAKALADI

        Son yıllarda şampiyonlar ligi vizesini son anda kaptıran ve bu durumdan bir hayli rahatsız olan Celtic, bu sezon ilk maçta işini garantiye aldı. İsveç temsilcisi Malmö ile evinde kozlarını paylaşan İskoç ekibi, rahat oynadığı maçta rakibinin fişini çekemedi. Maçta üstün oynayan ev sahibi, skor 3-1'ken son dakikalarda kalesinde bir gol daha gördü ve maçtan 3-2 galip ayrıldı. Böylece Celtic, gruplar için avantaj yakalamış oldu.

        İSKENDERBEY DAYANAMADI

        Arnavutluk temsilcisi İskenderbeu Korçe, ilk kez bu kadar ilerleyebildiği Şampiyonlar Ligi'nde, play off turunda Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımına kendi evinde 2-1 mağlup oldu. Maça hızlı başlayan ve öne de geçen ev sahibi ekip, ilerleyen dakikalarda Dinamo Zagreb'in etkili oyununa karşı koyamadı ve sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

        BASEL SON DAKİKADA YIKILDI

        İsviçre'nin güçlü ekibi Basel, play off turunun ilk maçında evinde İsrail temsilcisi Maccabi Tel-Aviv'i ağırladı. İki taraf arasında gidip gelen maçta son dakikalara 2-1 önde giren Basel, 90+6'da Zahavi'nin golüyle adeta yıkıldı ve sahadan 2-2 lik beraberlikle ayrıldı. İsviçre ekibi tur şansını İsrail'e bıraktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ