Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray için son yıllarda Avni Aker adeta cennet! - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Ligdeki birçok takım için adeta cehennem olan H.Avni Aker Stadı, son yıllarda G.Saray için adeta cenneti andırıyor. Trabzon’daki son 15 maçta Aslan, rakibinin 4 galibiyetine karşın 7 kez güldü. 4 maç da berabere bitti. 23 gol atan Cimbom, sadece 16 gol yedi. İki ekip arasında Trabzon’da oynanan toplam 42 maçta ise 17’ye 15 Trabzon üstün. 10 maç da berabere bitti.

        GÖZLER SNEIJDER'DA

        Geçen sezon en çok şut deneyen (121) oyuncu olan Sneijder, ilk 4 haftada 21 şutla yine zirvede yer aldı. Bunlardan 4’ü kaleyi bulurken, 2’si gol oldu. Hamzaoğlu’nun Trabzon önündeki en büyük kozu yine Sneijder olacak. Hollandalı yıldız şutlarıyla Onur’u avlamaya çalışacak. Aslan bu sezon toplam 77 şutta sadece 8 gol (yüzde 10 başarı) çıkarabildi.

        SABRİ'DEN TAM İSABET

        Taraftarın takımda en çok eleştirdiği isimlerin başında gelen Sabri Sarıoğlu, ligde isabetli orta performansıyla öne çıktı. 4 maçta 10 isabetli orta yapan ve arkadaşlarına üç gol pası veren Sabri, bu alanda ligde zirvede yer aldı. Trabzonspor’daki Cavanda ise 5 isabetli orta yaptı

        KAPTANSIZ 1 YENİLGİ

        Mersin maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle 2 maç ceza alan Selçuk İnan, G.Saray formasıyla ligde 9 maç kaçırdı. Aslan, bu maçlarda 4 galibiyet, 4 beraberlik aldı, sadece 1 kez yenildi. Selçuk, G.Antep önünde de oynayamayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ