Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Gaziantep FK_old Serkan Tokat'ın notu Gaziantepspor - Fenerbahçe - Futbol Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Gaziantepspor-Fenerbahçe maçındaki yönetimi ile şimşekleri üzerine çeken hakem Serkan Tokat, karşılaşmanın gözlemcisi Adnan Şeker’den 8.5 aldı. Gözlemci Adnan Şeker, Futbol Federasyonu’na gönderdiği raporda Serkan Tokat’ın kusursuz bir yönetim gösterdiğini bildirdi.

        Şeker, Serkan Tokat ve yardımcılarının tüm kritik pozisyonlarda doğru kararlar verdiğini vurguladı. Bu arada Serkan Tokat’la birlikte kıdemsiz yardımcı hakem Erdem Engin de 8.5 aldı. Gaziantepspor’un attığı ilk golde Arokoyo’nun topu elle oynamasını göremeyen Engin’e de mükemmel not verilmesi şaşkınlık yarattı.

        Gözlemci Adnan Şeker, Serkan Tokat ve Erdem Engin’in dışındaki diğer 4 hakeme ise 8.4 verdi. Karşılaşmayı değerlendiren tüm otoritelerin “Hakemler son derece kötüydü” demesine karşın, gözlemci Adnan Şeker’in “Tüm hakemler şahaneydi” şeklinde değerlendirme yapması büyük tepki topladı. Şeker’in verdiği bu bol kepçe notlar, gözlemci hakem ilişkilerindeki ahbap çavuş muhabbetini yeniden gündeme getirdi.

        MHK DİKKATE ALMAYACAK

        Bu arada Kuddusi Müftüoğlu’nun başkanlığını yaptığı Merkez Hakem Kurulu’nun, Adnan Şeker’in verdiği notları dikkate almayacağı öne sürüldü. MHK’nin, hakemler için yeni bir değerlendirmeye gideceği belirtildi. Bu arada başta gözlemci Adnan Şeker olmak üzere Gaziantepspor-Fenerbahçe maçında görevli tüm hakemlerin, Merkez Hakem Kurulu tarafından uzun süre dinlendirileceği kaydedildi. Konu ile ilgili gelişmeler önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ