Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım: Arkadan gelmek zordur - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin yıldızları Hasan Ali Kaldırım ile Josef De Souza, Çaykur Rizespor galibiyetinin ardından konuştu.

        Geçtiğimiz hafta hastalığından ötürü forma giyemediğini belirten Hasan Ali, ''Hastalık biraz beni geri attı ve geçen hafta oynayamadım. Bu hafta çok antrenman da yapamadım. Elimden geleni yapmaya çalıştım. Önemli olan zaten maçı kazanmaktı. Rakibimizin maçı da iptal olmuş. 5 puan öndeyiz. Maçtan maça kazanmaya çalışıyoruz. Kazanmaya çalıştığımız sürece her şey bizim elimizde. Önden gitmenin her zaman avantaj olduğunu düşünüyorum.'' diye konuştu.

        Maçla ilgili görüşlerini de bildiren Hasan Ali, ''İlk yarıda iyi olan taraf bizdik ama ikinci yarıda bazı hatalar yaptık. Çok fazla pas hatası yaptık ve Rize'yi oyunda tuttuk. Tek hatamız bu oldu. Beşiktaş'ın yerinde olsaydık elbette kötü hissedebilirdik. Geriden gelirken her zaman dezavantajlarınz olur. Maç içinde üzerinizdeki baskı her zaman artar. Önemli olan bizim bu avantajı kullanabilmemiz.'' ifadelerini kullandı.

        "İKİNCİ YARIDA KAFAMIZI OYUNA VEREMEDİK"

        Fenerbahçe'nin Brezilyalı orta sahası Josef ise kendileri açısından iyi bir karşılaşma geçtiğini belirterek, ''Özellikle ilk yarıda oyunun kontrolü tamamen elimizdeydi. İkinci yarıda ise oyuna kafamızı tamamen veremediğimiz görüldü. Yediğimiz gol bizi fazlasıyla bozdu ama mücadele etmeye devam ettik ve kazandık. Son paslarda zaman zaman hatalar yapıyoruz. Bu konuda daha sakin olmalıyız. Bizim için şu anda önemli olan şey kazanarak yolumuza devam ediyor oluşumuz. Çünkü kazanırken hatalarınızı gidermek için daha iyi bir çalışma ortamı bulabilirsiniz. Biz de eksik olduğumuz bu konunun üzerine gideceğiz.'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ