Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Rıza Çalımbay: "Denk bir mücadele oldu!" - Kasımpaşa Haberleri

        Çalımbay, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi mücadele olduğunu belirterek, "İlk yarıda istediğimiz şeyleri yaptık. İkinci yarı, Eren'in sakatlanması ve eksik arkadaşlarımızın olması bizi biraz etkiledi. İkinci yarı Medipol Başakşehir riskleri aldı. Bunu değerlendirmemiz gerekiyordu ama ileride pas yapamadık. Yapabilseydik daha farklı ayrılabilirdik. Lig uzun bir maraton. Ligin iyi takımlarından birine karşı oynadık, iyi puan aldık" diye konuştu.

        Lige verilecek arayı iyi değerlendirmek istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Yeni transferlerimiz var, bu arada onların da adaptasyonunu sağlayıp ilk yarıda olduğu gibi istikrarlı performansımızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

        TUNAY VE EREN DERDİYOK

        Maç sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Tunay Torun, “Zor maç olacağını biliyorduk. Başakşehir taktiksel açıdan ligin iyi takımlarından. 1-1 iki taraf için de haklı sonuç oldu. Avrupa hedefimiz için elimizden geleni yapacağız" derken, Eren Derdiyok ise şu ifadeleri kullandı:

        “İki takım da genelde birbirini oynatmamaya çalıştı. Son paslara dikkat etseydik daha fazla ve net pozisyonlara girerdik.”

        ABDULLAH AVCI: YUKARIYA BİR ADIM DAHA YAKLAŞTIK

        Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise aldıkları 1 puanla üst sıralara bir adım daha yaklaştıklarını belirterek, "Oyun kalitesi tartışılır ama iyi bir mücadele vardı" dedi.

        İlk yarıda dengeli bir oyun ortaya çıktığını kaydeden Avcı, şunları söyledi:

        "Duran topları çalıştığımız halde, koşuyu kesemeyip yediğimiz bir gol vardı. İkinci yarı böyle iyi takıma karşı hem oyunu almak hem de geriden gelip galibiyeti kovalamak son derece önemliydi. Oyun içinde doğru şeyler yaptık. Finali ve doğru pası sonuna kadar kovaladık. Kazanabilirdik ama kaybedebilirdik de."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ